../images/Emo124.gifמחר אנחנו הולכים לביקורת הגדולה../images/Emo124.gif

אנגלה3

New member
../images/Emo124.gifמחר אנחנו הולכים לביקורת הגדולה../images/Emo124.gif

שלום לכולם ראשית רציתי להודות לג'סיקה על האירוח של ד"ר טיטיון. שנית,.... אמאל'ה... מחר יש לנו ביקורת לפני הורדת הנעליים לשעות הלילה, אני מתרגשת ../images/Emo178.gifכמו ילדה קטנה../images/Emo9.gif מקווה לחדשות טובות../images/Emo6.gif תחזיקו לנו אצבעות../images/Emo38.gif לילה טוב ושקט לכולם../images/Emo142.gif אנג'לה אה, וצרפתי תמונה, סתם בשביל הכייף (כן, כן, זאת הרגל עם הק"פ...מדהים לא?)

פרלמנים

New member
אה, כבר הגיעה ביקורת הגדולה?

נראה לי כאילו האוצר הזה רק נולד אתמול... איזה מתוקי../images/Emo99.gif טוב, מחכה כבר למחר! סורי שלא חזרתי אלייך. אסף במילואים../images/Emo195.gif ואני לבד עם הזוחל המדופלם../images/Emo110.gif, קצת קשה להספיק טלפונים וכו'... נשיקות ג'סיקה../images/Emo23.gif

אנגלה3

New member
העיקר, איך את מרגישה../images/Emo193.gif../images/Emo35.gif

מקווה שהבראת כבר... ../images/Emo6.gifעד כמה שזכור לי מאלמוגי, כשהם מגיעים לשלב של הזוחל המדופלם ../images/Emo110.gif, אנחנו מתחילות להוריד במשקל../images/Emo8.gif... נשיקות לך ולדניאל הגברבר המקסים (עכשיו שאבא במילואים - הוא הגבר בבית../images/Emo66.gif../images/Emo8.gif). מחכה לעוד סדרה של תמונות... אעדכן מחר אחרי הביקורת אנג'לה

פרלמנים

New member
אז מה אם היה לך יום ארוך-לא מגיע לנו עדכון?

סתם...אני כבר יודעת איך הייתההביקורת-אבל כולם רוצות לדעת איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לילה טוב, ג'סיקה

אנגלה3

New member
בובה, מצטערת על האיחור

עדכנתי - ואפילו צרפתי תמונות... ראי שרשור מעל... נשיקות חמות אנג'לה

אנגלה3

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo124.gifשלום לכולם

סופסוף הצלחתי "לגנוב" כמה דקות בסוף היום המטורף שעבר עליי ולהתעדכן ולעדכן בפורום, בין ארגזים, לשיפוץ, לביקורת של שחר, להורדת התפרים מהיד שלי, והדובדבן שבקצפת - שחר העלה חום גבוה בסוף היום... אבל שום דבר לא יהרוס את השמחה והאושר של היום: היום היינו בביקורת הגדולה (כמו שג'סיקה קוראת לה), ד"ר פנסקי היה מאוד מרוצה מהתיקון והוריד לנו את השעות לשעות לילה בלבד../images/Emo106.gif../images/Emo34.gif. אז הנה תמונה של השובב מהיום - תמונה של לפני...

באלי23

New member
לאנג'לה....

איזו בשורות משמחות...ואיזה כיף להגיע לשלב הזה. התמונות ממש משגעות ../images/Emo214.gif. תענוג לראות את הרגליים חופשיות סוף סוף . ../images/Emo24.gifעינבל.

אירנה ק

New member
נהדר ממש כיף לקרוא

הודעות כאלה. תמונות מקסימות ../images/Emo189.gif קטן. שימשיך באותו הקצב ../images/Emo57.gif

sigis7

New member
אנג'לה, כמה אני שמחה בשבילכם!../images/Emo140.gif

הרגשה עילאית נכון?!!! בא לך לקפוץ ולספר לכולם, אבל אף אחד לא יבין כמונו את האושר הזה!

אנגלה3

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo51.gifלכולם

איזו הקלה, איזה כייף לקום בבוקר ודבר ראשון להוריד את הנעליים סיגי, אכן הרגשה עילאית, אי אפשר לתאר במילים (ומי שלא יודע חושב בטח שהשתגעתי...) הזמן עובר כ"כ מהר, כאילו רק אתמול בכלל התוודענו למושג קלאבפוט... ../images/Emo20.gifאנג'לה../images/Emo20.gif

למעלה