../images/Emo20.gifביוגרפיה../images/Emo26.gifחואן חיל נבראו../images/Emo20.gif

אסתר45

New member
../images/Emo20.gifביוגרפיה../images/Emo26.gifחואן חיל נבראו../images/Emo20.gif

ביוגרפיה זו מוקדשת לאחד ויחיד../images/Emo26.gifחואן חיל נבראו ../images/Emo18.gifנא לא להגיב לכותרות השונות עד שאני אסיים../images/Emo18.gif מי שרוצה להוסיף משהו..מוזמן.. בשבוע הבא..אעשה ביוגרפיה ל-פאביו די תומאסו

אסתר45

New member
../images/Emo20.gifפרטים אישיים../images/Emo20.gif

../images/Emo20.gifשם../images/Emo27.gifחואן מנואל חיל נבראו ../images/Emo20.gifתאריך לידה../images/Emo27.gif15 לאוגוסט 1973 עוד קצת מידע עליו לאורך הקריירה הוא הופיע בין השאר ב"קיץ נצחי" ו"אני צועני" והשתתף גם במספר סרטי קולנוע, בין השאר "ביום שיאהבו אותי" בו שיחקה גם לאורה אנדרס- לאורה מ"פינת אור". כמו כן השתתף בסדרות דרמה וקומיות רבות בין השאר "מהלב", "רווקים", "הקליינטים" ועוד רבים וטובים. עזב את "פלוריסיינטה" לטובת שתי עונות של הסדרה "סיפורי מין של אנשים רגילים" משם עבר ל"גברים עם כבוד" וכיום הוא משחק ב"עד הגבול" לצד גבריאלה לפאקו.

אסתר45

New member
../images/Emo20.gifרשימת טלנובלות../images/Emo20.gif

../images/Emo20.gifקיץ נצחי ../images/Emo20.gifאני צועני ../images/Emo20.gifביום שאהבו אותי ../images/Emo20.gifמהלב ../images/Emo20.gifרווקים ../images/Emo20.gifהקליינטים ../images/Emo20.gifפלוריסיינטה ../images/Emo20.gifסיפורי מין של אנשים רגילים ../images/Emo20.gifגברים עם כבוד ../images/Emo20.gifעד גבול

אסתר45

New member
../images/Emo20.gifתמונות כלליות של חואן../images/Emo20.gif

כאן יהיו תמונות כלליות של חואן!! מי שרוצה מומזמן להוסיף.. (../images/Emo126.gif,../images/Emo203.gif)

אסתר45

New member
../images/Emo126.gif

קבלו כמה תמונות עם אשתו..../images/Emo123.gif.לא זכור לי איך קוראים לה..

אסתר45

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

../images/Emo203.gif

למעלה