../images/Emo24.gifאליסה נגד../images/Emo191.gif../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif../images/Emo195.gif../images/Emo13.gif

../images/Emo24.gifאליסה נגד../images/Emo191.gif../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif../images/Emo195.gif../images/Emo13.gif

../images/Emo179.gif בפעם הקודמת אליסה ובר רפאלי התחרו יד ביד.חחח והגיע הזמן לגלות את התוצאות שלא היו מפתיעות-אנשים אליסה זכתה../images/Emo70.gif אז מיד תבוא ותעלה הטבלה הבאה ואני מקווה שתוותרו קצת לאליסה כדי שפעם אחת תפסיד.חחח לא..סתם..תצביעו איך שבא לכם../images/Emo70.gif ככה זה כשאוהבים את אליסה יותר מידי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo150.gif

והטבלה המחודשת

אליסה תמודד הפעם נגד השחקנית/הדוגמנית/ההההההה=הההההה של ארה"ב טיירה בנקס שימו ../images/Emo23.gif לתוספת ולהסבר ב../images/Emo41.gifשלמטה../images/Emo70.gif בהצלחה../images/Emo70.gif

Natali Milano

New member
לשלי

קודם כל תתחדשי על החתימה החדשה ובקשר למשחק אני יכול להגיב רק בבית צפר או אצל חברה אני ינסה להגיב מאצלה

אוקי...תודה על החתימה../images/Emo70.gif

ואם לא תצליחי את יכולה לתת לי תשובות באיסיקיו אבל אני לא אהיה בבית היום אני נוסעת ליומלדת של חברה אז מחר או אצל חברה שלך או אצל הבית ספר..איך שנוח לך../images/Emo70.gif מקווה שהכול יסתדר../images/Emo13.gif שלי

always be me mc

New member
חלק ב'../images/Emo27.gif

וטיירה = ../images/Emo99.gif אליסה= ../images/Emo99.gif אז הפעם באמת היה קשה..

spelling

New member
חלק 1../images/Emo181.gif

כל בכבוד על הטבלאות חחחח תתחדשי על הכינוי וחם ליייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!

YaEl 15

New member
ההצבעה שלי.

אבל יש בעיה עם כל העניין, כי חלק מהקטגוריות פשוט.. לא עובדות. איך אני אמורה לדעת, לדוגמא, איך הקשרים של טיירה עם משפחתה, או איך היא שרה...

למעלה