../images/Emo29.gif../images/Emo221.gif~5~ ../images/Emo29.gif../images/Emo221.gif

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo221.gif~5~ ../images/Emo29.gif../images/Emo221.gif

שלומות כולם ^__^" כרגיל~ רשמו פה לפחות 5 דברים שיעשו את השבוע שלכם למהנה/מצוןי/מיוחד/כלדברחיוביאחר. אפשר לכתוב לפחות 2 דברים שקשורים לערוץ,ככה שיהיה קשור וזה D: אה, כן, שתפו אותנו מה התכנונים שלכם לחופש, זה יהיה נחמד^.^ שבוע מקסים שיהיה../images/Emo24.gif [ונצלו כל רגע בחופש,הוא עומד להכחד אני אומרת לכם%#$] [ותסניפו במבה, זה גזעייייייDDDD:]

SainTonix

New member
עוד 24 שעות אני כבר שם ! חח

../images/Emo9.gif נראה אותך? כולכם גם הולכים למפגש שפורום אוונסנס הולך לעשות שם לפני ההופעה? מקווה לראות כמה שיותר כינויים מוכרים חחח

sapir lee

New member
תראה אותי D:

מתי אתה בא לשם? אני בסביבות 4 ואני הולכת למפגש של הפורום... אני יביא גם כמה בריסטולים כדי לעשות פרחים, איזה רעיון מגניב זה נכון?../images/Emo6.gif אתה תבוא למפגש?

SainTonix

New member
יש מצב, אני בא עם עוד כמה חברים שירגישו

לא קשורים.. אבל כן אנחנו נהיה שם ככה מ5 אני מניח. יהיה מאאאגניב.. אני כ"כ מחכה לזה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יאי D:

הופעה של אוונסנס. יש מצב להכרזות על להקות נוספות לפסטיבל בסוכות? מידע נוסף על ההופעה של מכר בארץ? חחח הסינגל החדש של דה אנאמי ../images/Emo47.gif אומגאד. מחר אני נרשמת לתיכון ../images/Emo12.gif

BabyShambles

New member
כלום.

רק קלאסי. זה מה שנותן לי טעם לקום ולעשות משהו בחופש הכ"כ מבוזבז הזה><" בינתיים.

Unaffected

New member
D:

נגמר לשון!!!!11 חופש סוףסוף^^ אפשר לישון אפשר לנגן אפשר אההה..לישון שובD:

Djerry

New member
פעם ראשונה שיש לי מה לכתוב

1. הופעה של אוונסנס 2. הופעה של אוונסנס 3. הופעה של אוונסנס 4. הופעה של אוונסנס 5. נסיעה לתל אביב

lestatgirl

New member
LOLהופעה של השרוט! ../images/Emo6.gif

פרקים חדשים של הצילו אבודים פרוייקט מסלול ואולי יום שבת יתגשם לי חלום חיחיחיחי

הוווווווומ.

../images/Emo41.gif הופעה ../images/Emo41.gifנופר באה מהארץץץץץץץD: ../images/Emo41.gifקניון ../images/Emo41.gifחבריםוזה ../images/Emo41.gifסנטהמוניקה לשבוע נראלי שזהו?../images/Emo122.gif לחופש עצמו יש יותר מדי דברים>>

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יווו מתי נופר באה?? ../images/Emo7.gif

לא פייר... אני אתגנב אליה הביתה ואכנס למזוודה!! ~מתלהבת שהיא 5 בתים מהבית שלי P:~

PATD

New member
5 דברים?!

1. ממחר אין יותר ספרותתת DDD: 2.מחר אני עושה תוספות שיער. 3.מסיבה של הצבא מחר ../images/Emo3.gif 4.חופש 5.אוכל ומיוזיק ../images/Emo6.gif

orw93

New member
%#$%#$../images/Emo205.gif

1.גרנד 2. דיסק של ביט$%$#@../images/Emo99.gif 3.אכרזת יקנעםXD 4.קונצרט גיטרה 5. ג'ק חוזר?../images/Emo122.gifלא יודעת

litaf1

New member
לא נראלי שיש 5.. אבל נשתדל..

אז בין לבין עבודות: 1. נסיעה לת"א מחר!!! ווהוווו דיזינגוף סנטר... קינג ג'ורג'..!! (אני יודעת שאני מתלהבת, אבל זה מה שקורה שהנסיעה מת"א עורכת שעה וחצי- ביום טוב- ואני לא נמצאת שם הרבה..) 2. פגישה עם חברים.. וזהו בערך.. כל השאר זה עבודות.. ופסיכומטרי... ו3 בגרויות (2 מועדי ב')... וזה החופש האחרון שלי! ../images/Emo10.gif שנה הבאה זה הקורסים של הצבא.... אוףף

למעלה