../images/Emo41.gifפינה חדשה בפורום../images/Emo41.gif

../images/Emo41.gifפינה חדשה בפורום../images/Emo41.gif

כדי להחיות קצת את הפורום, החלטתי לפתוח פינה חדשה. כל שבוע אני (או מישהו אחר שירצה) אשים עטיפה של דיסק של פורקיופיין או בלאקפילד, ונפתח שיחה עליו. נתחיל עם In Absentia ../images/Emo41.gifמה דעתך על העטיפה? דרג מ1 עד 10 ../images/Emo41.gifמה לדעתך קורה שם? איך זה מתקשר לאלבום? ../images/Emo41.gifלאיזה שיר באלבום העטיפה הכי מתאימה? ../images/Emo41.gifמה זה גורם לך להרגיש? אגב, אין שם עדיין לפינה החדשה, אז תרגישו חופשיים להיות יצירתיים ולתת לפינה שם ../images/Emo13.gif

Apoca1ypse

New member
הקאבר השבועי? >>

מה דעתך על העטיפה? דרג מ1 עד 10- 9 מה לדעתך קורה שם? איך זה מתקשר לאלבום? אם זו לא הייתה היד שלו, הייתי אומר שזו נתיחת גופה, או שהוא מגלגל עיניים ממש טוב לאיזה שיר באלבום העטיפה הכי מתאימה? Strip the soul מה זה גורם לך להרגיש? תיאבון

handlessman

New member
אולי... "נתח ת'דורבן"?

מה דעתך על העטיפה? דרג מ1 עד 10 9 מה לדעתך קורה שם? איך זה מתקשר לאלבום? לא יודע, אבל אני עושה יותר טוב. לאיזה שיר באלבום העטיפה הכי מתאימה? Lips of Ashes מה זה גורם לך להרגיש? צורך לירוק לו בתוך העין... חח סתם, זה ספוקי כזה

נזכרתי במשהו

לפני שנתיים כשחיפשתי חומר על PT נכסתי לצליל והסיבה היחידה שלא קניתי את הדיסק למרבה הבושה היתה שפחדתי מהעטיפה! אבל אחכ קניתי את הדיסק הזה P: והוא מקסים, אחד האהובים עלי. בעטיפה יש איש שלא רואה כלום למרות שהוא פוקח את העיין אפילו עם היד ומשתדל אני הולכת לישון עכשיו, יש לי סחרחורת

LightbuIb sun

New member
העטיפה הזו

מפחידה אותי. מה דעתי עליה? היא מעבירה את הנושא נכון....אדם שמנסה לפקוח את העיניים ולא מצליח.. ציון: 9 מה קורה שם? אמממ אדם שנראה די מת\ בתהליכי גסיסה שמחזיק את העין שלו, והיא הפוכה. איך זה מתקשר? כתבתי כבר ב "מה דעתי עליה?" לאיזה שיר באלבום העטיפה מתאימה? כמעט להכל.....3., priodigal, Wedding nales....ממש כמעט להכל. במיוחד wedding nales לדעתי. אני מפנה אותכם למילים של 2 שירים שלדעתי העטיפה מסמלת בצורה הטובה ביותר: Open your eyes now Hear me out before I lose my mind I've been waiting for hours Let the salt flow, feel my coil unwind Give me a smile please Count the calm and watch my breathing slow Winding me up tease Get inside my head and make it show Gravity eyelids come down Touching your oil skin Slipping hands down past your waist to find I've been waiting for hours Let the salt flow, feel my coil unwind Go to the edge swim Brown the eyes that sleep has rendered blind 1. Gravity eyelids come down 2. Come love so young with your gold arms so I wake her 3. Here's a will that will glow in the dark A mother sings a lullaby to a child Sometime in the future the boy goes wild And all his nerves are feeling some kind of energy A walk in the woods and I will try Something under the trees that made you cry It's so erotic when your make up runs I got wiring loose inside my head I got books that I never ever read I got secrets in my garden shed I got a scar where all my urges bled I got people underneath my bed I got a place where all my dreams are dead Swim with me into your blackest eyes A few minutes with me inside my van Should be so beautiful if we can I'm feeling something taking over me

Benn Is Kane

New member
In Absentia...

../images/Emo41.gifמה דעתך על העטיפה? דרג מ1 עד 10: 9. ../images/Emo41.gifמה לדעתך קורה שם? איך זה מתקשר לאלבום? לאלבום קוראים In Absentia, שזה, בתרגום מהיר, "בהיעדרות". אני חושב שמה שהולך שם, זה בעצם "היעדרות". רואים את העין הלבנה, אבל הפנים חסרות החיים והדבר היחיד שמנסה להחזיק את הפנים, זה היד. ../images/Emo41.gifלאיזה שיר באלבום העטיפה הכי מתאימה? הייתי אומר שלרוב האלבום אפשר לקשר את התמונה הזו. כמו שנעם אמר, השיר הכי מתאים אבל, הוא Gravity Eyelids. ../images/Emo41.gifמה זה גורם לך להרגיש? לא יודע בדיוק איך הוא גורם לי להרגיש, אבל אני יודע שזו, ללא ספק, העטיפה הכי מפחידה והכי מוזרה של PTREE. ואני חושב שמי שעיצב את העטיפה הזו, ביחד עם סטיבן שאישר אותה, הצליחו להעביר את המסר/ליריקה של האלבום דרך התמונה בדרך טובה מאוד. פינה מעולה ניקו ../images/Emo13.gif.

handlessman

New member
הוא אמר שהשיר הכי מתאים זה Wedding Nails

למרות שבתכל'ס באמת כמעט כל השירים מתקשרים לאווירה שהעטיפה מנסה להעביר.

handlessman

New member
תגובה לשניכם...

לא חשבתי שהתכוונת לליריקה שנועם שם... אני דיברתי על מה שהוא אמר: "במיוחד wedding nales לדעתי". ואני לא עד כדי כך טיפש שאני לא אדע ש-wedding nails זה אינסטרומנטל, במיוחד כשזה אחד השירים האהובים עלי... ואם מישהו לא יודע את זה, אז זה באמת יהיה חילול השם.

Apoca1ypse

New member
תגובה לך

אי אפשר להעביר מסר עלילתי לגבי אלבום ללא שירה או קולות רקע בכלל, או שקשה מאוד זה אינסטרומנטל טוב והפגנת טכניקה לא רעה, אבל לא יותר מזה לכן הסכמה בעניין תהיה קצת לא הגיונית

למעלה