../images/Emo41.gif פינות הפורום - הצבעה

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif פינות הפורום - הצבעה

כחלק מהחזרת הפורום לאט לאט גם לחלק החברתי שבו. העלה בפניכם הצעות לפינות שונות :) , ואתם תרשמו איזה מהפינות ברצונכם לנהל <: לפניכם רשימה של הפינות השונות, הפינות שבניהולי, בשלב יותר מאוחר אולי יעברו לידי ניהול של משתמשים אחרים. ../images/Emo20.gifפינה ראשונה: הסיכום השבועי. ../images/Emo13.gif פירוט: אין צורך בפירוט. ניהול: לבחירתכם <: ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gifפינה שניה: שרשור ציורים שבועי. ../images/Emo13.gif פירוט: אין צורך בפירוט. ניהול: לבחירתכם <: ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gifפינה שלישית: שאלון שבועי. ../images/Emo13.gif פירוט: בפינה זו, כל שבוע יתפרסם שאלון ארוך, ובדרך זו הפורום יוכל להכיר אחד את השני ולהתגבש. ניהול: לבחירתכם <: ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gifפינה רביעית: הכר את המשתמש. ../images/Emo13.gif פירוט: בפינה זו, תוכלו לשאול כל שבוע משתמש אחר מהפורום, שאלות לגביו וכך להכירו יותר לעומק. ניהול: לבחירתכם <: ../images/Emo39.gif פינה חמישית: המלצה על סדרה. ../images/Emo13.gif פירוט: בפינה זו, תוכלו להמליץ על סדרות שונות על פי מספר קריטריונים שיפורסמו בתחילת הפינה. ניהול: בניהולי ^_^ ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gifפינה שישית: אודות האספדה ../images/Emo13.gif פירוט: בפינה זו, כל שבוע יוסבר על אספדה אחר. ניהול: בניהול נויה צ'אן 3> [כינוי בפורום Noya Nyan] ../images/Emo39.gif עתה שוב הגיע זמנכם להצביע ולהשפיע (אני נשמע שוב כמו מישהו מערוץ הכושלים S:). ההצבעה הולכת כך, סמנו פעם אחת ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif לגבי האם יש צורך בפינה, וסמנו פעם שניה ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif , אם אתם תומכים באדם שמועמד לניהול הפינה. כמובן שכרגע אין מנהלים להרבה מהפינות לכן בפינות שאין מנהלים, בפעם השניה במקום ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif , השאירו ריק או רשמו את שמכם, אם אתם מעוניינים לנהל את הפינה. לדוגמה ההצבעה שלי: 1. ../images/Emo45.gif 2. ../images/Emo45.gif 3. ../images/Emo45.gif 4. ../images/Emo45.gif 5. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 6. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וכדי שתבינו את עיקרון ה 7. ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif 8. ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif 9. ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif זכרו שאין פינות 7 - 9, הם רק נועדו כדי להבהיר את העיקרון. *הערה: לאלו שמכם שיש עוד רעיונות לפינות, שלחו לי הודעה בפרטי ואני אעלה את זה בהמשך השבוע להצבעה. ממני, מנהלכם אור :)

Noya Nyan

New member
... הצבעה שלי P:

1. ../images/Emo45.gif 2. ../images/Emo45.gif 3. ../images/Emo45.gif 4. ../images/Emo45.gif 5. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 6. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif (LOL) ... אנשים תצביעו x___x;;;; לא איכפת לכם מהפורום? x____x;;;;

Guid

New member
אכפת, רק ש...

אני גולש דרך הפלאפון, המחשב שלי מת עד שאני אתקן אותו... אבל בכל מקרה- אני מצביע בעד לכל הפינות ולכל מי שינהל את הפינות. אם זה ילך לפי התכנון, הפורום הזה חוזר לחיים. ^_^

Ihavenonick

New member
הצבעה לנשיאות

לדוגמה ההצבעה שלי: 1.../images/Emo45.gif 2.../images/Emo45.gif 3.../images/Emo45.gif 4.../images/Emo45.gif 5.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 6.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 7.../images/Emo45.gif 8.../images/Emo45.gif 9.../images/Emo45.gif 10.../images/Emo31.gif (רק להיות בטוח)

Ikari Shinji

New member
וההצבעה שלי היא...

1. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 2. ../images/Emo31.gif אני לא חושב שכל הציירים פה יוכלו לבוא כל שבוע עם ציור חדש. לחלק מאיתנו אין זמן "^^ 3. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 4. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אוראל, מעוניין בניהול הפינה. 5. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 6. ../images/Emo31.gif

Tiger Eye16

New member
ההצבעה שלי ^___^

1.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 2.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 3.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 4.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 5.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif 6.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה