../images/Emo41.gifפינת סוף שבוע!../images/Emo41.gif

everynormal

New member
../images/Emo41.gifפינת סוף שבוע!../images/Emo41.gif

אוקיי באיחור אופנתי במיוחד, הנה פינת השבוע! שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תמונת השבוע:

חם לי אש

שיר השבוע: צילו של יום קיץ-בביצוע שלומי בראל, השיר מהגן-כנסיית השכל אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל סרט השבוע: מליונר מי שגומר ראשון ספר השבוע: מיקודית 2007 בלשון מאכל השבוע: ספגטי עם שניצלונים משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של כנסיית השכל, בגרות קלה בלשון (עם ציון הגשה 100) משהו רע שקרה השבוע: חם תמונת השבוע: אני והנר שלי, ז"ל ../images/Emo7.gif

Girl In The Box

New member
../images/Emo97.gif

שיר השבוע של אליס:man in the box,we die young שיר השבוע לא של אליס: in court of the crimson king-king crimson epitaph-king crimson enter sandman-meatllica eternal life-jeff buckley אלבום השבוע של אליס:facelift אלבום השבוע לא של אליס: in the court of the crimson king-king crimson סרט השבוע:מינכן ספר השבוע:אין מאכל השבוע:בורקס משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי עם הבגרויות והלך לי דווקא בסדר בלשון משהו רע שקרה השבוע:נמאס לי מהחום הזה תמונת השבוע:

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifנמנמנמ-

שיר השבוע של אליס:../images/Emo203.gifאמ.ריאל ט'ינג? שיר השבוע לא של אליס:../images/Emo203.gif Queen- I'm in love with my car Love of my love Good company The used- Hospital The ripper Pretty Handsom awkward Smother me HIM- The funeral of hearts Buried alive by love The path Love's requiem Porcupine tree- The sound of muzak Collapse the light into earth Blackest eyes Led zeppelin- Rock and roll Four sticks When the levee breaks Pink floyd- Time Brain damage The great gig in the sky../images/Emo99.gif Any colour you like - עברי לידר-Jesse Opeth-Harvest Dream theater-The root of all evil. אלבום השבוע של אליס:../images/Emo203.gifלא שמעתי לפי אלבומיםX: אלבום השבוע לא של אליס:../images/Emo203.gifהאלבומים עם השירים למעלה. סרט השבוע:../images/Emo203.gifהצלצול בגרסה היפנית,5 ילדות יפות. ספר השבוע:לא קראתיX: מאכל השבוע:../images/Emo203.gifעוגיות שוקולד צ'יפס,קורנפלקס,דובדבניםXD משהו טוב שקרה השבוע:../images/Emo203.gifההופעה בריקוד,בגדים,שיעור גיטרה,דיסקים!!1,סופשנה. משהו רע שקרה השבוע:../images/Emo203.gifהמורה לריקוד צעקה עליי. תמונת השבוע:../images/Emo203.gifפלאסיבו../images/Emo99.gif^___^

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס: שירים מפייסליפט שיר השבוע לא של אליס: שירים של סקיד רואו, פנתרה, קיס ושכחתי מה עוד אלבום השבוע של אליס: פייסליפט אלבום השבוע לא של אליס: טמפל אוף דה דוג, אבוב של מאד סיזן סרט השבוע: "שימו גז" ספר השבוע: "אם תשאל את אליס" מאכל השבוע: יוגורט תות משהו טוב שקרה השבוע: היום הייתה (כביכול) הבגרות האחרונה! משהו רע שקרה השבוע: שיש עוד בגרות ב-16/07! תמונת השבוע:אין

SecondFace

New member
פטריות ברגלים יא בייבי

שיר השבוע של אליס: מאן אין דה בוקס שיר השבוע לא של אליס:רוקפור- Oranges ובכלל האלבום. אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס:דאון און די אפ סייד-סאונדגארדן סרט השבוע:אנקונדה<: ספר השבוע:חאלס מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: היציאה לחופש! סופש בירושלים עם חברים.. וטיול בחום מדברי שמסתיים ברחצה קלב בוואדי,היה ממש כיף! כבר הרבה זמן שלא עשיתי תדברים האלה.. וגם שבת עם בני דודים שלא ראיתי הרבה זמן! משהו רע שקרה השבוע:פרידה מאנשים שלא אלמד איתם שנה הבאה .. תמונת השבוע: -> שם טיילתי! וקבלו איזה ראות טובה יש! רואים את ההרים למרחקים..אתם לא מבינים איזה חוויה מדהימה!

everynormal

New member
וואי המקום הזה מוכר לי רצח

נראה לי הייתי שם באיזה טיול ביסודי או אולי במקום דומה

SecondFace

New member
כן..הרים ושמיים

באמת חזקוש..איזה רדידות אוריאן, זה בוואדי קלט באיזור ירושלים אם את מכירה.. למרות שרוב הסיכויים שזה מוכר לך כי זה מדבר..חח

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif..

שיר השבוע של אליס: So Close שיר השבוע לא של אליס: Warmness on the Soul - Avenged Sevenfold אלבום השבוע של אליס: הרואין אלבום השבוע לא של אליס: נגיעות - ברי סחרוף סרט השבוע: אמ לא יודעת איך קוראים לו ספר השבוע: הפנים שפרצו מהדף מאכל השבוע: אמ ספגטי משהו טוב שקרה השבוע: דייבוש../images/Emo23.gif משהו רע שקרה השבוע: אממ לא היה תמונת השבוע: לא משהו מיוחד

mary06

New member
ממ אמצע השבוע ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אליס: רוטן אפל ../images/Emo99.gif נאטשל הרגיל ../images/Emo99.gif מאן אין דה בוקס ../images/Emo99.gif וויל אנד ואספ ../images/Emo99.gif ואחרי שהיו פה שאלות על סי אוף סורו הוא נתקע לי בראש! שיר השבוע לא של אליס:ממ הרבה :) FIREWIND- DELIVERANCE, BREAKING THE SILENCE ALTER BRIDGE-BROKEN WINGS../images/Emo7.gif all shall perish-we hold these truths כל מיני של אפיקה, מאסטרפלאן, סקידי, בלאק פארל ג'אם, קמלוט וכו' וכו'..כיף ללמוד לפיזיקה עם מוזיקה ../images/Emo6.gif אלבום השבוע של אליס: ג'אר אוף פלייס אלבום השבוע לא של אליס: ממ Firewind- Allegiance סרט השבוע: על הקצה (אירלנד 2001) ../images/Emo99.gif פעם 100 שאני רואה אותו ../images/Emo9.gif עזבו סרט..האוס היה גאוני השבוע! ספר השבוע: החומר לבגרות בספרות ../images/Emo5.gif אבל זהו סיימתי היום עם ספרות בתקווה לכל חיי! אין יותר חפירות! אין עגנון!! ../images/Emo13.gif מאכל השבוע: קרפים עם קרם ושוקולד שהכנתי עם אחותי ../images/Emo99.gif אז מה שזה פצצת קלוריות, אז מה שזה לקח יותר זמן ממה שכתוב במתכון..זה היה טוב :) משהו טוב שקרה השבוע: אין יותר ספרות! לא זוכרת כבר מה היה השבוע /: היום יש מסיבה של השכבה במועדון (ובעצם מסיבת הסיום היחידה שיש לנו כי הרשמית בוטלה /: ) משהו רע שקרה השבוע: ממ מצב רוח בשפל.. למרות שאנחנו כבר באמצע, שיהיה לכם שבוע טוב ../images/Emo140.gif

shani judd

New member
../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif

שיר השבוע של אליס: I can't remember שיר השבוע לא של אליס: !!!lostprophets - everybodys screaming Lostprophets - The Fake Sound of Progress../images/Emo47.gif Pink Floyd - Is There Anybody Out There Radiohead - Lucky איה כורם - קליפה אלבום השבוע של אליס: - אלבום השבוע לא של אליס: ליבריישן טרנסמיישן של לוסטפרופטס סרט השבוע: אמ..שכחתי את השם שלו :O ספר השבוע: ממש מאכל השבוע: אה? משהו טוב שקרה השבוע: עדיף לא לפתוח פהXD וממ עברה הבגרות בלשון.. משהו רע שקרה השבוע: אנערף תמונת השבוע:>

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo190.gifחם כ"כ! כמו בגהנום!-_-

שיר השבוע של אליס: Alice In Chains - Again שיר השבוע לא של אליס: As I Lay Dying - Through Struggle ||||||||||||| The Doors - Riders On The Storm אלבום השבוע של אליס: Dirt אלבום השבוע לא של אליס: The Ultimate Experience סרט השבוע: cry baby !!!! :p ספר השבוע: חחחח מאכל השבוע: הרבה טובלרון XP משהו טוב שקרה השבוע: חופש@!$#@$~ משהו רע שקרה השבוע: משעמם :) תמונת השבוע: פורנו!!!!11111

למעלה