../images/Emo41.gifשרשור גיבוש../images/Emo69.gif

../images/Emo41.gifשרשור גיבוש../images/Emo69.gif

היות ויש כאן אנשים,צריך להיות יותר קרובים ולהכיר שיהיה יותר כיף../images/Emo9.gif שם: גיל: עולה לכיתה: מסנ'/אייסי: תמונה שלך/שאתה אוהב: מעצב אהוב:

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gif../images/Emo199.gif

../images/Emo41.gifשם: דרינהD: ../images/Emo41.gifגיל: עוד שעה 15 חח ../images/Emo41.gifעולה לכיתה: י'. ../images/Emo41.gifמסנ'/אייסי: תשאלו במסר. ../images/Emo41.gifתמונה שלך/שאתה אוהב: אוי נו אין לי כוח להיכנס לתגובה רגילה. ../images/Emo41.gifמעצב אהוב: בפ"מ? ממ לא ממש ראיתי ת'שלישית אז דניאל, אוסטין וג'יי. ובכללי ג'ון גליאנו XD

שילי...

שם:רותי גיל:11 עולה לכיתה:ו מסנ'/אייסי:שכחתי.. תמונה שלך/שאתה אוהב:אין כוח... מעצב אהוב:אולי ומייקל

מלאני4

New member
הלו :)

שם: רות גיל:17 עולה לכיתה: י"ב מסנ'/אייסי: 288881654, [email protected] תמונה שלך/שאתה אוהב: מעצב אהוב: או.. ויי המעצב האהוב עליי אממ למען האמת זה פשוט אחד מהמשתתפים מפרוייטק המסלול הראשון ששכחתי את שמו לעזאזל..

just orka

New member
^-^../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם: אור גיל: 15.7 עולה לכיתה: יא' מסנ'/אייסי: [email protected] תמונה שלך/שאתה אוהב:../images/Emo26.gif מעצב אהוב: ממממ מייקל!

P i x i e s

New member
אני../images/Emo9.gif

../images/Emo20.gif שם: יובל ../images/Emo10.gif ../images/Emo20.gif גיל: 16 ../images/Emo20.gif עולה לכיתה: י"א ../images/Emo20.gif מסנ'/אייסי: [email protected] ../images/Emo20.gif תמונה שלך/שאתה אוהב: אני משמאל :) ../images/Emo20.gif מעצב אהוב: מממ. ניק מהעונה השנייה. ../images/Emo99.gif

Yu vi

New member
למה "יובל../images/Emo10.gif" ? גמני יובל ../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

P i x i e s

New member
בתכל'ס זה שם יפה,

אבל לבנים. \: אם אני שולחת אימיילים או מה שזה לא יהיה, תמיד חושבים שזה בן, למרות שבכלל רוב האנשים ששמם יובל הם בנות. אז הייתי רוצה שם יותר מוגדר לבנות, אני מניחה..

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש לי שתי חברות שקוראים להן יובל.

אחת מהן בכיתה שלי, חוץ ממנה יש לי בכיתה עוד שתי יובל בנות, ושני יובל בנים, ובכיתה אחרת יש עוד בן ובת.. אוי, אלוהים יש לנו מיליוני יובלים בשכבה..

Yu vi

New member
קורה גמלי הרבה :/

בכל מקום שאני כותבת שאנשים לא מכירים אותי שם אני חייבת לציין שאני בת אחרת מתבלבלים וזה ממש מעצבן :/ אבל את השם עצמו אני דיי אוהבת אז זה מכפה עלזה :]

עונה../images/Emo39.gif

שם:הדר גיל:16.5 עולה לכיתה:י"א../images/Emo2.gif מסנ'/אייסי:במסרים תמונה שלך/שאתה אוהב: מעצב אהוב:מ"פרויקט"?דניאל ו.,ניק ו.,מייקל נייט,אולי,

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif *-*

שם: מונטי גיל: 18 עולה לכיתה: עדיין רוצים לעלות אותי?תודה לאל שסיימתי. מסנ'/אייסי: [email protected] תמונה שלך/שאתה אוהב: ../images/Emo27.gif מעצב אהוב: עונה ראשונה->קארה סאון וג'יי.עונה שניה->דניאל וניק.עונה שלישית->ג'פרי ואולי.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifעונה

שם: ענת גיל: 13 בקרוב עולה לכיתה: ח' מסנ'/אייסי: [email protected] תמונה שלך/שאתה אוהב: רוב../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif מעצב אהוב: עונה 1-אוסטין עונה 2-ניק עונה 3-קיין

stavoonia

New member
יא לובלו דניאלה ../images/Emo99.gif

|מתגבשת| שמי בישראל: סתיו גיל: אוטוטו 14 עולה לכיתה: ח' אייסי: לוזוכרת ת'מספר, הכינוי זה Stavosovic [עצוב, אי נואו P:] תמונה שאני מחבבת: מעצב אהוב: נחשו |B ברור שדני ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif ДАНИЭЛЬ ../images/Emo23.gif [סורי עם יש לי שגיאות, לא הייתי בטוחה אם ככה כותבים ^^" אני רגילה לכתב יד לא למחשב...]

למעלה