../images/Emo41.gif תחרות כתיבת סוף-אחר לעלילת הסרט! ../images/Emo41.gif

../images/Emo41.gif תחרות כתיבת סוף-אחר לעלילת הסרט! ../images/Emo41.gif

../images/Emo43.gif תפוז מחלקים 10 סינגלים של "הסודות" הכוללים את: ../images/Emo43.gif שיר הנושא של דנה עדיני, רצועת קליפ, וכמובן DVD - מאחורי הקלעים של הקלטות פס הקול! ../images/Emo12.gif ../images/Emo20.gif מה צריך לעשות? ../images/Emo20.gif פשוט מאד! כתבו סיום קצרצר ושונה לעלילה, כל סוף שתרצו! החיבור לא יעלה באורכו על 300 מילים, וכל חיבור יתקבל בברכה! כתבו גם אתם, ויש לכם סיכוי לזכות בסינגל שתפוז מחלקים חינם-חינם! אז למה לא לנסות? ב-ה-צ-ל-ח-ה! ../images/Emo140.gif

ups girl

New member
ובכן..../images/Emo3.gif

הסוף הנוכחי דיי מעניין, יש כאלה שיגידו שהוא הגיוני, וכאלה שיגידו שלא.. אני הייתי הרבה יותר נהנת מהסרט אם מישל דווקא לא הייתה מתחתנת עם ינקי, ועוברת לגור אצל נעמי. מה שתפתח בינהן זו כזו אהבה טהורה! ../images/Emo99.gif אבל אחרי תקופה מסויימת שהן היו ביחד, אז ורק אז מישל הייתה מגלה שזה לא עושה לה את זה ומוצאת בחיר ליבה, ועוזבת בצער את נעמי, ואיתו היא היתה מתחתנת..../images/Emo67.gif מקווה לזכות ../images/Emo3.gif

ups girl

New member
../images/Emo122.gif

שתפתח>>התפתח החום פשוט מטמטם...../images/Emo178.gif ../images/Emo6.gif

הסוף שלי לסרט...

נעמי מחכה למישל בדירה שמצאו שתיהן. היא מסדרת את כל החפצים שלה במקום, קונה את זר הפרחים הכי יפה שהיא מוצאת, ותולה שלט על הדלת "ברוכה הבאה!". היא מחכה בקוצר רוח עד לרגע שבו זה יהיה רשמי- מישל והיא גרות יחד, חיות ביחד, בדיוק כמו שהיא מדמיינת כבר כלכך הרבה זמן. כעבור כמה שעות שנעמי מחכה בבית, היא שומעת דפיקות חזקות בדלת, כנראה שגם מישל לחוצה ומצפה בקוצר רוח, כמוה. מישל בינתיים בנמל התעופה, מוכנה לרגע שבו היא תהיה שלמה. שלמה ביחד עם האהובה שלה, נעמי. לרגע אחד היא שומעת מישהו קורא בקול שלה. היא מסתובבת, ורואה שם את אבא של נעמי. הוא מתקרב אליה במהירות, בפנים זועפות. הוא מודיע לה שהוא פשוט לא מוכן לסידור הזה שהן המציאו לעצמן, ושהוא מורה עליה לחזור הביתה. מישל מנסה לגרום לו להבין, אבל היא מרגישה כל כך קטנה וחלשה ליד רב כל כך נחשב. מישל עוזבת את כל האומץ והתעוזה שהיא קיבלה בתקופה האחרונה עם נעמי, ונשברת. היא מחליטה לחזור אחורה, לטיסה הבאה לצרפת. היא פונה לאחור ובאותו רגע שאבא של נעמי מתחיל להתרחק ממנה, היא פורצת בבכי. נעמי קמה לפתוח את הדלת, ובמקום למצוא שם את מישל, היא רואה את ינקי. היא מבולבלת ולא מבינה מה קרה, והוא מספר לה על מה שעברה מישל, ושהיא ביקשה ממנו למצוא את נעמי ולבשר לה, כי אין בה מספיק כוחות כדי לעשות זאת בעצמה. בפעם הראשונה בסרט, נעמי מתחילה לבכות. היא מבינה שאין לה מה לעשות כדי לשכנע את אבא שלה, כי היא הרי לא יכולה להתנגד לזה שחינך אותה והביא אותה למקום שהיא נמצאת בו היום. ינקי מנסה לעזור לה, אך במקום זאת הדמעות מתחילות לרדת גם מעיניו, והוא עוזב. אחרי כמה ימים, נעמי מתקשרת לינקי. היא מספרת לו על החלטה שהיא עשתה בימים האחרונים. מישל מגיעה הביתה, היא מוצאת את משפחתה באמצע ארוחה. הם קוראים לה לשבת איתם והיא הולכת לחדרה לשים את המזוודות. היא יושבת על המיטה, ומתחילה לבכות, כמעט אותו בכי שהיא בכתה בשדה התעופה. אבא שלה מגיע, דופק על הדלת וקורא לה לארוחה, היא מתאפסת וקמה. היא מגיעה אל השולחן, מנסה לחייך, ורואה את נעמי עומדת מולה, בצרפת, בבית הוריה, מחייכת אליה. נעמי ומישל מתחבקות, אחרי כמה שניות גם ינקי נכנס לחדר. הם יושבים כולם לארוחה. כעבור שבוע נעמי בדירה, מסדרת את כל החפצים במקום, קונה את זר הפרחים הכי יפה שהיא מוצאת, ותולה שלט על הדלת "ברוכה הבאה!". פתאום היא שומעת דפיקות חזקות בדלת, כנראה שגם מישל לחוצה ומצפה לזה כמוה. היא פותחת את הדלת, מחייכת, "כל כך התגעגעתי אלייך, יפה שלי", היא מנשקת את מישל.

Euterpe

New member
נרג, כתבתי וכבה המחשב! הנה ../images/Emo26.gif

יתכנו ספויילרים... נעמי מתכוננת לקרא הגעתה של מישל ותולה שלט "ברוכה הבאה" על הדלת. ברגע שמישל תתקשר משדה התעופה היא תלך לקראתה. נעמי מסדרת את הבית וקופצת מכל רעש קטן, כבר הרבה זמן שלא התראו והיא נורא מתגעגעת. כעבור 10 דקות היא שומעת נקישה קלה בדלת וקופצת מיד לפתוח. אל מולה היא רואה את מישל בפנים רציניות וקצת נבוכות. נעמי קופצת עליה בשמחה ואומרת "התגעגעתי אליך יפה שלי..." מישל מתרחקת מעט ואומרת במבט חשוב "אני צריכה לספר לך משהו, נעמי." "מה קרה?" שואלת נעמי בחשש? מישל מתפתלת במקומה, "תשמעי נעמי... אני לא... אני לא כזאת." "לא כזאת איך?!" שואלת נעמי בבהלה "אני רוצה משפחה נורמלית... אני וינקי... אנחנו מתכוונים להתחתן." במבט מופתע ופגוע, עדיין לא מעכל, מסתובבת נעמי ומפנה את גבה למישל, מנסה להבין. לאחר כמה דקות, כאשר מישל רואה שהיא לא מגיבה, היא פונה בצעדים מהוססים לכיוון הדלת לוחשת ביציאה- "אני אוהבת אותך... סליחה." כעבור 4 ימים נעמי מקבלת הזמנה לחתונתם של מישל וינקי. בדמעות שבר היא פותחת את המעטפה ורואה את השם של ינקי במקום בו היא ציפתה להיות בעוד כמה שנים אולי. גומלת בליבה ההחלטה לא ללכת לחתונה. לפתע היא שומעת נקישה בדלת, זהו ינקי המבויש המבקש שנעמי תבוא לחתונה וכי זה נורא חשוב למישל. נעמי שותקת, כועסת ופגועה, לא מסוגלת להביט בעיניו. ינקי שולח משפט מעודד ויוצא באיטיות. כעבור שבוע החתונה עצמה מתקיימת. מישל נרגשת וינקי לא פחות, כולם כבר הגיעו, איפה נעמי? טקס החתונה מתחיל ולפתע מבין האנשים צץ גופה הדק והקטן של נעמי, פניה במבט כואב מביטות על מישל בשמלת הכלה המהודרת. במשך כל החופה נעמי ממררת בבכי שובר לב, מרגישה כאילו כל פיסת לב שלה נושרת. לאחר הטקס פונה אליה מישל ושואלת אותה, "את סולחת לי?..." נעמי עונה לה- "לא" ופונה לכיוון היציאה, משאירה אחריה את מישל ההמומה.

חדשה!! יש לי סוף חדש..../images/Emo13.gif

קודם כל, היי קוראים לי שחף, אני בת 13 וחצי. ראיתי אתמול את הסרט...הוא מדהיםםםםםם!!!! סוף חדש: כשמישל נכנסת למונית ינקי לא מביא לה מכתב, הוא מביא לה רק את הדיסק ואומר לה להתראות. כשהיא מגיע לבית שנעומי(או נעמי איך שלא כותבים את זה) ארגנה להן מישל אומרת לנעומי שהיא נשארת איתה. הסוף! זה דיי קצר...וגם ניראלי טיפה משעמם..חח תגיבו..

מה עם ה"ברוכה הבאה"?

"יש פה בן אדם אני לא פלקט"(שונאת את נינט אבל זה מה יש-המבין יבין) בכל פורום שאני כותבת "חדשה" לא אומרים לי-ברוכים הבאים, מה נשמע?...כלום!! אז אולי אכפת לכם? אהם אהם!!../images/Emo4.gif

אפפ

New member
מהפך!

אני חושבת שבגלל שיוצרי הסרט רצו ליצור לו סוף ריאלי וכמה שיותר קרוב למציאות של העולם החרדי הסוף שהן לא יהיו יחד הוא מן המתבקש ולכן אני אציע סוף משלי: מישל מבטלת את החתונהעם ינקי ובאה לנעמי כדיי לומר לה שהיא מוכנה לגור איתה אבל מיד אחרי שנעמי מבינה שאהבה הזאת לא כנראה תמומש, היא חוזרת לביתה ומסכימה להתחתן עם מיכאל. נעמי אומרת למישל שהיא מצטערת אבל היא לא רוצה לאכזב את אביה שוב לאחר שנתנה את הסכמתה להתחתן, והיא נפרדת ממישל מישל מגיעה לחתונה של נעמי ועושה סצנות מרגשות ביותר. נעמי מבינה שמישל היא האהבה הגדולה שלה, עוזבת את חתונתה באמצע ובורחת עם מישל. המשפחה של נעמי מתנתקת ממנה בגלל שגרמה לה בושות גדולות. ושיינה מתחנת בסוף עם ינקי סוף...

../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifמישהו יכול לעזור לי?

אני רוצה לפתוח פורום על מיכל שטמלר אבל אני בת 13 וחצי ואי אפשר לפתוח פורום מתחת לגיל 16. מישהו מעל גיל 16 שעדיין לא פתח פוום ובמקרה מעריץ את מיכל שטמלר אולי רוצה לפתוח פורום עליה ולצרף אותי לניהול?

yafitk

New member
סוף חדשש ומחודשש..!! ( קצת ארוך מקווה שתאהבו)

טוב.. כדי שיצא סוף באמת טובב ומושקע אז יכול להיות שזה יהיה טיפונת ארוך אני ינסה לקצר כמה שאפשר מי שאין לו כוח שלא יקרא: נעמי מארגנת ומסדרת את ביתה החדש שלה ושל מישל כדי שהכל יראה מושלם.. לפתע דפיקה בדלת.. זאת מישל.. מישל מחבקת את נעמי חזק חזק ונעמי מאושרת עד השמיים " כמה התגעגעתי אלייך יפה שלי.." אומרת מישל ונעמי מנשקת אותה בתשוקה... מישל נכנסת הבייתה ומראה דאגה על פניה נעמי שואלת אותה אם קרה משהו, מישל מספרת לה שינקי השאיר לה מכתב והוא כתב לה שהוא התאהב בה והוא רוצה מאוד להתחתן איתה ומישל לא יודעת איך להסביר לו שהיא לא אוהבת אותו. נעמי מציעה להזמין את ינקי אליהם ולהסביר לו הכל מישל מהססת ולאחר מכן מסכימה. ינקי מגיע לביתם.. מישל ונעמי הכינו ארוחה הם נראות לחוצות ומבוישות נעמי מחליטה להשאיר את שניהם לבד והולכת למטבח. מישל מרגישה אי נוחות ואומרת לינקי שהיא הולכת להביא משהו מהמטבח היא ונעמי מתלחששות, " אולי נספר לו עלינו?" אומרת מישל לנעמי, נעמי אינה מסכימה בשום פנים ואופן הן מתחילות לריב בשקט לבסוף מישל מוותרת ונותנת לנעמי נשיקה על השפתיים.. ואז הן מגלות שינקי בידיוק נכנס למטבח בלי שהן ישימו לב.. ינקי מחוויר פנים ונשאר בשוק, נעמי מסיטה את פניה אל הרצפה ומישל מנסה להסביר לינקי, ינקי לא מוכן לשמוע שום דבר ובורח במהירות מן הדלת. לאחר שבוע ינקי מגיע שוב לביתם של מישל ונעמי הוא מבקש לדבר עם מישל ביחידות, הוא מספר לה שהוא כל כך אוהב אותה ואינו יכול להירדם בלילה , מישל מרגישה באי נוחות, ינקי מסביר לה שהיא חייבת בכל מקרה להתחתן עם גבר והוא מוכן להתחתן איתה גם אם היא לא אוהבת אותו והוא מוכן לשמור על הסוד שלהן ולא לספר אותו לאף אחד. מישל עדיין לא מסכימה וינקי מתחיל לאיים שאם היא לא תיהיה איתו הוא יספר הכל למשפחות שלהן, מישל מתעצבנת עליו ומספרת את הכל לנעמי הן מסלקות אותו מן הבית לאחר כמה ימים מישל מחליטה להסכים להתחתן עם ינקי גם כדי שהמשפחה שלה לא תחשוד, נעמי המומה מההחלטה שלה ומנסה לשכנע אותה שלא תתחתן עם ינקי וכולה עם דמעות בעיניים , מישל מצטערת נורא וטוענת שגם ככה אין טעם ביחסים שלהן ושהיא חייבת להקים משפחה. מישל מתחתנת עם ינקי בצפת ונעמי לא מגיעה לחתונה ונשארת בבית ובוכה. מישל משכנעת את ינקי לעבור לגור ליד נעמי ולעזוב את צפת.. יומיים לאחר החתונה מישל באה לביתה של נעמי, נעמי עדיין כועסת עלייה ומראה קשיחות, מישל מחבקת את נעמי חזק ואומרת לה " מלאך שלי אני מצטערת כל כך אני אוהבת אותך כל כך אני מצטערת שעזבתי אותך.. הייתי טיפשה אני מרגישה שאני לא יכולה לחיות בלעדייך" נעמי מחייכת וזולגות לה דמעות ושתיהן מתנשקות נשיקה ארוכה וככה זה נגמר.-- סוף..!

למעלה