../images/Emo9.gifשאלון הפלייליסט../images/Emo9.gif

../images/Emo9.gifשאלון הפלייליסט../images/Emo9.gif

אוקיי אז הפעם החוקים טיפה משתנים השבוע הפלייליסט צריך להיות עם שירים של מאטי וסוד בלבד!../images/Emo9.gif|סגדש| אז מה עושים? א. פותחים את הפלייליסט (רצוי עם כמה שיותר שירים) ב. מעבירים ל"ערבב" (לא לפי סדר הרשימה כמו שכתובה) ג. אחרי כל קריאת שאלה מעבירים שיר ד. השיר שיצא הוא התשובה לשאלה היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... מישהו חשק בי בסתר? שיר הנושא שלי היום לדעתי... שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? כדאי לי בכלל לחכות למחר? ההורים שלי ירגישו כלפיי... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? אני מרגישה טוב עם עצמי? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור...

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהממ

אגב למה בלי באסטד?!?! ;[[ היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...end up like this- SOD יואוו כזה שיירר יפהה...!! ואני תמיד חושבת עליו, מה זאת השאלה הזאת...? ;[ מישהו ששונא אותי חשב עלי...boyband- SOD הרגשתי...Holly, i'm the one- SOD לא ממש חח הייתי במקום שמזכיר לי...murdered in the mosh- SOD מישהו חשק בי בסתר? slacker- SOD זה מהשיר חושק בי? XD שיר הנושא שלי היום לדעתי...crash- matt והוו!1 שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...eddie's song feat. Mcfly../images/Emo99.gif מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...hey kid מאטי עצה טובה למחר...party's over- SOD המ? איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?luxury מאטי כדאי לי בכלל לחכות למחר? sound of america מאטי ההורים שלי ירגישו כלפיי...i want you back- SOD XXXDDDDDDDDDDDDDD השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...falling into you- matt עצה טובה לשבוע הבא...sick- SOD ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? ex girlfriend מאטי..זה מה שאני כרגע. ../images/Emo153.gif אני מרגישה טוב עם עצמי? we're not alone- SOD חברים שלי חושבים עליי שאני...wear me down- SOD אני מתישה את חברים שלי?! XDDD יזכרו אותי בתור...get out the car של מאטי WTF? טוווווווווווווווווווווב

m i c k e y 15

New member
הצעה קטנה..

תשלבי בשאלון עוד שאלות חוץ מאלה שכל שבוע יש.. תעשי שאלות משלך וזה.. היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... Matt Willis - Crash מישהו ששונא אותי חשב עלי...Son Of Dork - Eddie's Song. [אדי שונא אותי?!?!] הרגשתי... Matt Willis - Get Bored [אני באמת משועממת] הייתי במקום שמזכיר לי... Matt Willis - Sound Of America [את אמריקה?! יווווו] מישהו חשק בי בסתר? Son Of Dork - Boyband [אני מבינה שזה בן כלשהו?] שיר הנושא שלי היום לדעתי... Son Of Dork - I Want You Back שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Matt Willis - Me And Your Mother מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... Matt Willis - Sound Of America עצה טובה למחר... Son Of Dork - Two Princes איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? Son Of Dork - Slacker [חחחח בדיוק! בלהיות עצלנית!] כדאי לי בכלל לחכות למחר? Matt Willis - Up All Night ההורים שלי ירגישו כלפיי... Matt Willis - Hey Kid השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Son Of Dork - End Up Like This [אחחחחח איזה שיררר../images/Emo99.gif] עצה טובה לשבוע הבא... Son Of Dork - Wear Me Down ../images/Emo99.gif איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? Son Of Dork - Sick [אני אהיה חולה או משו?!] אני מרגישה טוב עם עצמי? \Matt Willis - Fade Out חברים שלי חושבים עליי שאני... Son Of Dork - Murdered In The Mosh. [איאאאאאא] יזכרו אותי בתור... Son Of Dork - Slacker [זה מאזה נכון../images/Emo6.gif]

shiraz cohen

New member
אני... [=

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...sound of america. מישהו ששונא אותי חשב עלי... luxury. הרגשתי... sick. חחחח קול! הייתי במקום שמזכיר לי... ex girlfriend. מישהו חשק בי בסתר? falling into you. ? שיר הנושא שלי היום לדעתי... wear me down. שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...murdered in the mosh. מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... party's over. עצה טובה למחר...end up like this. איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? up all night. ../images/Emo6.gif כדאי לי בכלל לחכות למחר? hey kid. ההורים שלי ירגישו כלפיי... smashing kelly. השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... Eddie's song. עצה טובה לשבוע הבא... slacker. איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? fade out. אני מרגישה טוב עם עצמי? get out the car. חברים שלי חושבים עליי שאני... from myself baby. ?! יזכרו אותי בתור...boyband. חחח יצא מעפן.

Lex 1

New member
אוו לא שמתי ../images/Emo23.gif שיש! אני עונה.. חחח

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... SOD - We're Not Alone שאנחנו לא לבד? מישהו ששונא אותי חשב עלי... SOD - Two Princes (Spin Doctors Cover) שני נסיכים? חחח הרגשתי... Matt - Don't Let It Go To Waste הייתי במקום שמזכיר לי... SOD - Little Things דברים קטנים... טחחח מישהו חשק בי בסתר? Matt - Can I Come Too שיר הנושא שלי היום לדעתי... SOD - Sick (../images/Emo99.gif) לא הייתי חולה היום או משהו.. חחח שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Matt - Overrated לפי המילון: שזוכה להערכה מופרזת חחח אממ כן יכול להיות מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... SOD - End Up Like This עצה טובה למחר... Matt - Goodbye Lucy להיפרד מלוסי? פחחחח איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?Matt - From Myself Baby אני כל כך אוהבת את השיר הזה! ../images/Emo47.gif כדאי לי בכלל לחכות למחר?SOD - Ticket Outta Loserville אני יצליח לצאת מלוזרוויל? פחחח אז כדאי לחכות למחר! ../images/Emo6.gif ההורים שלי ירגישו כלפיי...Matt - Me And Your Mother טחחחח שיר כל כך טוב!../images/Emo99.gif השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...Matt - Get Bored כן אני בהחלט הייתי קצת משועממת עצה טובה לשבוע הבא...Matt - Luxury לקנות מותרות? וואי אני רצההה חחחח איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?SOD - Holly... I'm The One אני מרגישה טוב עם עצמי?SOD - Eddie's Song זה לא בדיוק עונה על השאלה.. חברים שלי חושבים עליי שאני...SOD - Party's Over שאני מסיבה שנגמרה..? ../images/Emo7.gif חחחח יזכרו אותי בתור...SOD - Boyband להקת בנים?? אוקיי ../images/Emo11.gif יצא קצת מעאפן... ../images/Emo4.gif טוב שיהיה סופשבוע נעים בכל אופן! ../images/Emo13.gif

O0NoNi0O

New member
אני[:::::::::::

א. פותחים את הפלייליסט (רצוי עם כמה שיותר שירים) ב. מעבירים ל"ערבב" (לא לפי סדר הרשימה כמו שכתובה) ג. אחרי כל קריאת שאלה מעבירים שיר ד. השיר שיצא הוא התשובה לשאלה היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי...girlfriend מישהו ששונא אותי חשב עלי...memory lane [ככה כותבים?] חח איזה שווה. הרגשתי...Fly הייתי במקום שמזכיר לי...cancer מישהו חשק בי בסתר?מכיר אותו חעחעחע שיר הנושא שלי היום לדעתי...מלנכוליה אהובתי חח ממש לא שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...the ballad of poul k מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש...בינוני חעחע עצה טובה למחר...How to save a life איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר?On top if the world כדאי לי בכלל לחכות למחר?תנו לי לשתות, חח לא קשור במיוחדD: ההורים שלי ירגישו כלפיי...אהובתי-משינהXD השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...you've got a friend עצה טובה לשבוע הבא...too close for comfort איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר?אל תדאג אני מרגישה טוב עם עצמי?girlfriend חברים שלי חושבים עליי שאני...ץנו לי לשתות יזכרו אותי בתור...בינוניO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: אומגאש זה יוצא ממש מגניב חעחע איזה קטלנושששש.

Lex 1

New member
אממממ...

לא בדיוק שמת להוראות זה היה אמור להיות של מאטי וסוד בלבד ../images/Emo9.gif לא נורא.

למעלה