ובכן.... ממממ... אני חלוקה
אני ממש מחזיקה את עצמי לא לכתוב כמה תסריט היה לבל הפרק. באמת, היו כמה סצנות שהיא פשוט עמדה/ישבה שם בלי להגיד מילה.
וגם מה הייתה התנוחה המוזרה הזו שהיא ניסתה להוציא את רמפל מהכלוב? אחחחחחחח עשתה לי רע הבחורה הפרק.
רמפל, מסכן.
נקלע לכל הבלגן הזה רק כי איזה מכשפה מטורפת התאהבה בו.
האם זה מפתיע מישהו שכולן פשוט נופלות שדודות לרגליו? האם זו אשמתו?
אני לא יודעת מה אני חושבת על זלינה.
אני חושבת שהיא קצת מהטייפקאסט של הדמויות של ארץ הפלאות- מדוע? כי... היא לא משהו. יש בה משהו די מגוחך... משהו שלא מעורר הזדהות, לא מעורר חיבה או אפילו רצון לראות אותה על המסך... היא לא מהדמויות שאנחנו אוהבים או אוהבים לשנוא בוואנס.
יוחזר לאלתר אבא של צ'רמינג!
לא יודעת, אני גם לא אוהבת את הסיפור שלה. לשנוא את רג'ינה כי ... למה בדיוק? כי היא נולדה? הבחורה לא ידעה שיש לה אחות. את רוצה לשנוא מישהו? תשנאי את אמא שלך ששלחה אותך, או את רמפל שלא החזיר לך אהבה/העדיף תלמידה אחרת. בגלל רג'ינה לעשות כזו סמטוחה גדולה?
להחזיר את הזמן אחורה? אוי הבלגן.
אגב, אנחנו יודעים מתי קורה שלחה את זלינה?
אני מנסה לחשוב וחוזרת לשיחה של קורה ורמפל כשהיא אמרה לו שהיא לא תברח איתו אלא תינשא לנסיך ואמרה לו שהוא לעולם לא יקבל את ביתה הבכורה (לא ממנו, לא בכלל).
האם זה כי היא כבר ילדה וכבר שלחה את ביתה הבכורה לעולם אחר/נטשה אותה? ז"א שהבת הבכורה שלה כבר לא מושגת עבורו והבת הבאה שתלד לא תהיה הבכורה אלא רג'ינה?
מעניין. מעניין אם קורה סתם נכנסה להריון מאיזה פוץ לא חשוב עוד לפני שהכירה את רמפל והנסיך וכולם.
בטח נכיר את הסיפור הזה בקרוב.