the evil queen
סוף סוף רג'ינה קיבלה את את הדין, לא מרצון, אבל היא הסכימה לקבל את התפקיד. היא אכן המלכה הרעה, והיא עושה זאת בצורה מושלמת.
אני באמת מנסה להבין את הדמות של רג'ינה, אבל היא כזו מסובכת, עושה צעד קדימה ושניים אחורה... מצד אחד היא רוצה להיות גיבורה, מצד שני היא הורגת כפרים שלמים. מצד אחד היא מנסה להתקרב לשלגייה כדי להרוג אותה, ואז היא מתקרבת אליה, ובמקום להרוג אותה היא בורחת.... מצד אחד היא רוצה את הנרי, אבל עושה הכל כדי להשניא את עצמה עליו. החוסר יכולת שלה לראות מי היא באמת, האי קבלה של עצמה, והאשמה של הסביבה בהתנהגות שלה, ההתעקשות שלה שהכל יצא לפעול בדיוק כמו שהיא רוצה. האמת היא שהיא מזכירה לי את בת הרבע לשש המאוד דעתנית שלי, ולפעמים את בת השלוש וחצי שלי.....
אני לא חושבת שרג'ינה אי פעם תחשוב על עצמה שהיא באמת מרושעת, ולא תסכים לקחת אחריות על עצמה, כי היא לא באמת רצתה כוחות קסם (ולפי מה שרמפל אמר לה, כנראה זה לא בא באופן טיבעי כמו לאימא שלה, כנראה בגלל הסיבה בגללה הן רצו כוח).
נכון כבר אמרנו שסנאו היא ההפך הגמור של רג'ינה. האמונה המוחלטת שלה בטוב שאולי קיים ברג'ינה, והרצון שלה לתת לה הזדמנות אחרי הזדמנות, גם אחרי שהיא עומדת מול קבר אחים, או שרג'ינה עומדת מול כיתת יורים, מתישה פשוט. אני לא יודעת אם היא כל כך חסרת ביטחון וצריכה דמות אם שהיא מוכנה לסלוח לרג'ינה או שהיא באמת מאמינה שהיא זאת שתוכל לגרום לה להשתנות.
אמה, הדמות שלה נחלשת מפרק לפרק. לעקוב אחרי ניל בחיפושית הצהובה שהוא נתן לה?!? לחשוב שזה יוצא דופן שבמלון ישן עשוי מעץ יש לוח ברצפה שחורק.....(חצי מהבית שלי חריג בגלל שהוא עשוי מעץ)?! אולי יש לה אינסטיקטים, אבל חוש בלשי ממש לא... וגם כישרון המשחק שלה מתחיל להיות מוטל בספק
מה גרג באמת רוצה? לדעתי הוא לא רוצה כלום חוץ מאבא שלו, הוא פשוט לא רוצה לחשוף את הקלפים.....הייתי בטוחה שהוא יגיד נקמה...... וכל הקטע של "בתוך הצמיד יש את המתכות הכי חזקות בעולם.... זה מדע" נראה לי לא ממש שייך.
הוק, נאמן לעצמו כרגיל. הדמות שלו לא מפתיעה בכלל, ודי ברור שיש לו אג'נדה משל עצמו.....
ובתור אימא, אני לא ממש מבינה את ההתרעמות של כולם על הסצנה הקטנה של עם הנרי. אימהות עושות טעויות לפעמים (טוב, רג'ינה לוקחת את כולנו בסיבוב) והלוואי והיה לי את היכולת לקחת בחזרה דברים שאמרתי להן (שוב, לא ברמה הזאת, אבל היכולת הזאת.... וואו!)