אני אוהבת סדרות\סרטים עם רוחות
וזה שטאקיון בקאסט זה בונוס מבחינתי כי אני מחבבת אותו
האמת היא שזה מרענן שאני מכירה את רוב הקאסט וכבר ראיתי אותם משחקים איפשהו (וחלק אפילו ראינו ביחד בפורום), וזה בהחלט נחמד לראות פנים מוכרות
הרוחות משעשעות, ואני אוהבת את האיזון בין הקטעים המפחידים לקטעים הקומיים. אני חושבת שזה טוב שהם לא הולכים לכיוון אפל מדי (למרות שלי אין בעיה עם זה כי אני חובבת סרטי אימה) והקטעים הקומיים מוסיפים.
טאקיון והמלחמה שלו ברוחות - אירוני שבחור בגודל שלו לא יכול להילחם ברוח רפאים ושהוא צריך עזרה בשביל לעשות את זה. אני מבינה אם זאת רוח גברית בגודל\חוזק שלו, אבל במקרה של קים סו היון זה פשוט מגוחך. מה שכן, הריב שלהם היה משעשע
ואם כבר מריבות עם רוחות - אהבתי את זה שהוא אמר שהוא לא הכה בחורה אלא רוח כשהוא הרביץ לרוח בהתחלה. הוא היה צריך לאמץ את הגישה הזאת גם עם הרוח של קים סו היון
אם כבר הזכרתי את טאקיון, אז בינתיים המשחק שלו בסדר גמור. אני חושבת שתפקידים מהסוג הזה (יותר קלילים ודורשים פחות עומק) יותר מתאימים לו, לפחות לפי רמת המשחק הנוכחית שלו.
אגב, הכי אהבתי את המשחק שלו ב Who Are You, וגם שם היו רוחות
הנזיר השרלטן - אני רוצה לדעת איך הוא קשור לדמות של טאקיון. בינתיים הוא בעיקר מתנחל בדירה של טאקיון ומסנג'ר אותו לבשל לו, אבל אפשר לראות שהוא גם דואג לו.
מעניין אם פעם (כשהוא היה מצליח ומפורסם) הוא באמת ראה רוחות או שגם אז הוא היה שרלטן
המועדון של אלה שמחפשים רוחות - נראה שהם ההפוגה הקומית של הסדרה. אני מניחה שהם יצליחו להתקרב לבונג פאל בסוף אם הם יציקו לו מספיק (ונראה שהם לא הולכים לעזוב אותו בשקט כי הם נואשים
). בינתיים הקטעים שלהם משעשעים
אגב, הנשיא של המועדון שיחק גם ב Oh My Ghostess בתור הסו-שף. הוא היה מציק גם שם, למרות שבסוף למדתי לחבב אותו
אם כבר הזכרתי את המועדון שלהם - למשתמש שכותב להם תגובות נאצה כל הזמן קוראים סאדאקו. אני לא יודעת אם זאת באמת הייתה הכוונה של הכותבים, אבל השם של הדמות גרם לי לחשוב על
זה.
הכלב - זה לא הכלב מ Let's Eat?
אני מניחה ש tvN משתמשים באותו כלב לכל הסדרות שלהם כי זה יותר נוח..
לסיכום - הפרק השני היה קצת יותר רציני מהראשון, אבל משניהם נהניתי.
אני אוהבת את הכימיה בין הראשיים ואת הדינמיקה ביניהם, למרות שבמציאות יש ביניהם פער של 10 שנים וזה קצת מטריד כי אני עדיין רואה אותה כילדה. לפחות בין הדמויות שלהם יש פער גילאים יותר קטן ואני מניחה שהם יתמקדו בעיקר בנשיקות מקור כי אנחנו בקוריאה (וגם ב tvN לא תמיד אנחנו מקבלים נשיקות נורמליות).