זאת רק אני או שדברים נהיים קריפיים יותר?
עדיין יש את הקטעים הקומיים וזה עדיין מפחיד ברמת הסביר, זה פשוט מרגיש כאילו הפעם הם היו קצת יותר רציניים ומפחידים..
חוץ מזה, בד"כ הם מסיימים כל מקרה כזה בפרק אחד, הפעם הסיפור עם הרוח של המים ימשיך גם לפרק הבא.
היון ג'י:
- אני שמחה שהיא הבינה סופסוף שיש לה רגשות לבונג פאל.
- ריחמתי עליה קצת ב MT, אבל היא גם הביאה את זה על עצמה. אני לא מבינה למה היא התעקשה להצטרף.. היא ידעה שבונג פאל מחבב את סו יון ולכן הוא יתייחס אליה יותר, וגם הוא לא יכול באמת להתייחס להיון ג'י ליד אנשים כי הם לא רואים אותה.
- עוד משהו - אם היא מתה בפעם הראשונה, איך היא יכולה למות שוב כשהיא טבעה? אלא אם כן היא לא באמת מתה.. וחוץ מזה, היא לא הייתה אמורה לראות את הרוח במים ולהילחם בה? היא הייתה קצת יותר מדי פסיבית בכל הסצינה הזאת..
- הסצינות קנאה היו חמודות, אבל לפעמים היא התנהגה בצורה ילדותית מדי. אני יודעת שהיא ילדה ולא באמת חוותה דברים, אבל עדיין.
- זה לא ממש קשור לפרקים האלה, אבל אני עדיין רוצה לדעת למה היא מתה ולמה היא עדיין משוטטת בעולם הזה. אני מניחה שהיא לא רוח בתולה כי היא לא מתנהגת כמו החברה שלה שרודפת אחרי גברים כל הזמן..
בונג פאל:
- זה היה חמוד שהוא שמר להיון ג'י את המקום לידו באוטובוס ומשעשע כשהוא העיף אותה מהמקום במסעדה.
- ריחמתי עליו כשסו יון אמרה שהיא מחבבת מישהו אחר, למרות שכבר ידענו את זה. אני מחכה לרגע שהיא תבין שהיא מחבבת את בונג פאל כדי שדברים יתחילו להיות מעניינים יותר..
- זה לא היה לעניין שהוא האשים את היון ג'י בטביעה של סו יון, אבל אני גם יכולה להבין אותו.
- הקטעים מהעבר שלו היו עצובים.. ואני עוד יותר רוצה לדעת עכשיו מה קרה שם.
הוטרינר:
- עכשיו כבר ברור שהוא קשור למוות של אמא של בונג פאל ושהוא פגש פעם את הנזיר ואולי בגלל זה הנזיר איבד את הכוחות שלו.
- אני חושבת שהוא מפחד שבונג פאל יבין שהוא קשור למוות של אמא שלו ובגלל זה הוא רוצה להרוג אותו, אבל זאת סתם תיאוריה בינתיים.
- אני שמחה שהשוטר התחיל לחשוד בו.
- ישמצב שהוא סוג של רוח או שהוא נמצא במצב ביניים כזה בין חיים למוות? כי אם אני לא טועה כשהוא נתקל בנזיר הוא סוגשל עבר דרכו כמו רוח.. או שדמיינתי את זה
המועדון רוחות:
- הסגן של המועדון רואה את היון ג'י כשהוא שיכור\לא נמצא בהכרה, שזאת התקדמות. אני מחכה לרגע שבונג פאל יתחיל לקנא כשהיא תקבל תשומת לב מהבחור הזה
- הנשיא של המועדון כרגיל עושה יותר מדי מאמצים לשדך בין בונג פאל לסו יון
סו יון:
- אני לא מבינה למה היא הסכימה לצאת ל MT הזה. היא אפילו לא יודעת מה זה המועדון הזה, והיא רק פגשה את האלה ממועדון הרוחות אז היא די יצאה לטיול עם בונג פאל ושני זרים.
- זה היה מיותר לשאול את בונג פאל אם הוא מחבב מישהי כי זה פשט זרה לו מלח על הפצעים
הנזיר:
- אני מקווה שהוא יצליח להיזכר מאיפה הוא מכיר את הוטרינר ולקשר את זה לבונג פאל.
- אני גם מקווה שהוא ימצא את אבא של בונג פאל כדי שנקבל יותר פרטים על מה שקרה בעבר.
בסה"כ - עדיין היו פרקים כיפיים ואני מחכה להמשך