אני אוהבת רימייקים
זה לא שאני רואה כל רימייק אפשרי לכל סידרה שקיימת, אבל זה נחמד לראות מדי פעם איך זה משתנה ממדינה למדינה או עם הזמן או לפי השחקנים.. אני אוהבת לראות את ההבדלים בין הגרסאות השונות.
בהחלט קרה. ראיתי את It Started With A Kiss אחרי שראיתי את Playful Kiss ואהבתי אותה הרבה יותר (ולא רק בגלל שהראשית בקוריאנית הייתה ממש מעצבנת
). ראיתי לאחר מכן גם את הגירסה היפנית, ועדיין הטיוואנית היא הגירסה האהובה עליי במקרה הזה.
גם יצא שהייתי בעד דמות שונה בגירסאות שונות, אבל זה גם תלוי שחקן וכאלה..
כבר ציינתי שאני בעד רימייקים
רימייק מוצלח - ממ מהרימייקים שיצא לי לראות אני חושבת שבד"כ אהבתי יותר את המקור, גם אם ראיתי אותו מאוחר יותר
מצד שני, הרבה זמן לא ראיתי רימייק של משהו, אז יש לי מה להשלים
אני לא יודעת אם זה נחשב רימייק כי האמת היא שבמקרה הזה אין לי מושג מה המקור ומי עשה את זה קודם, אבל אם זה תופס כרימייק אז הגירסה היפנית של האנה קימי (זאת שכולנו מכירים עם שון אוגורי, כי אחרי זה היה עוד רימייק יפני..).
אם זה לא תופס ואני חייבת לבחור, אז Boys Before Flowers לא הייתה כזאת גרועה לפי דעתי.. אני מעדיפה את האנה יורי דנגו היפנית, אבל לצורך העניין מבין הרימייקים הקוריאניים שראיתי היא הכי טובה לפי דעתי (בהשוואה ל Playful Kiss ול To The Beutiful You).
רימייק לא מוצלח - הגירסה היפנית של Your'e Beutiful. זאת גם הייתה הסידרה היפנית הראשונה שראיתי, ובהחלט לא היה חכם להתחיל מזה. בקיצור, תוותרו עליה.
אני אבחר רנדומלית ברימייק יפני ל The Master's Sun או ל (2013) ?Who Are You כי אני רוצה לראות לאן היפנים ייקחו את הנושא של הרוחות.. ואני מקווה שהם יכניסו לשם גם כמה קטעים מפחידים יותר