סיכום פרקים ראשונים
אני אתחיל מהחלק מהחלק הצפוי בדרמה, וזה נושא האהבה הראשונה. כבר מההתחלה אפשר להבין שיש ביניהם משהו. וכשהעלילה ממשיכה זה די ברור שהיא הייתה האהבה הראשונה שלו. ובזמן שהיא תוהה אם הוא זוכר אותה, הוא מתנהג כמו ילד קטן שמושך לילדה שהוא מחבב בצמות בכדי לקבל את התשומת לב שלה.
האמת היא שהייתי מופתעת מסו היון, נראה שהיא באמת נכנסה לתפקיד כשהיא רדפה אחרי האיידול לשדה תעופה. ואם כבר סו היון אני רוצה לדבר רגע על הסצנה בה היא נופלת למים שוב ושוב. אחרי שצילמו את הסצנה ההפקה קיבלה ביקרות על זה שהכריחו את סו היון לצלם את הסצנה שוב ושוב בקור של מינוס השד יודע כמה מעלות, אז הם יצאו בהצהרה שהיה לה כפילה שצילמה את הסצנה הזאת, עזבו את זה שהכפילה גם בת אדם. אפשר לראות בבירור את הכוויות קור שנהיו לסו היון בידיים גם בדרמה עצמה, וגם בטקס שהיא הלכה אליו לאחר הצילומים כמו שאפשר לראות בתמונות שהוספתי.
בהמשך לנושא של השחקנים, אני חייבת להתוודות ולהגיד שגם בחלומות הכי פרועים שלי לא חשבתי שדוג'ון יקח תפקיד שכ"כ שונה מהאישיות היומיומית שלו. גם כשקראתי את הסיפור של הדרמה, חשבתי שהתפקיד יהיה יותר לכיוון של שחקן קצת מוזר ומצחיק. אני מודה שלא חשבתי שהוא יצליח לשחק בתפקיד כזה בצורה טובה. אבל הוא הפתיע אותי לטובה, אני חושבת שהמשחק שלו מאוד השתפר אם שופטים לפי כל הדרמות האחרונות שלו. וגם אהבתי לראות שהוא החליט לצאת מאיזור הנוחות שלו. יש המון שחקנים ושחקניות עם רזומה הרבה יותר מרשים משלו, שלא מעזים לצאת מאיזור הנוחות. בנוסף לזה היה משעשע לראות איך הם השתמשו בשירים של ביסט כדרמות שהוא צילם (rainy days, shadow). וגם שהם הוסיפו כינויים שגם תופסים לגביו בחיי היום יום שלו: national boyfriend זה הכינוי שלו בקוריאה, והוא גם באמת CEO עכשיו.
יהיה מעניין לראות לאן כל הקשר עם "המשפחה" שלו יתדרדר. נכון שה"אימא" לא מראה את האהבה שלה אליו, כי הוא בטח הבן של אחת מהמאהבות של אבא שלו. אבל אני חושבת שזה יגיע למצב של "קחי את הכסף ותעזבי אותו!!, הרי כל מה שאת רוצה זה הכסף שלו!". אגב הסצנה של היום הולדת כ"כ הרגיזה אותי חח "מזל טוב!!~ הנה העוגה~ הנה המתנה!~ אה אגב אתה לא הבן שלי, אז אל תעשה שום דבר שירגיז אותי". כמה רוע...
כן הוא בן של מאהבת אבל זאת לא אשמתו שבעלך לא מסוגל לשלוט בשמוליק שלו
.
אחד הדברים שאהבתי בדרמה זה שהם כן החליטו לגעת בנושא הדיכאון. במדינה כמו קוריאה שיש בה כ"כ הרבה התאבדויות של אנשים רגילים ומפורסמים, הציק לי שתמיד היחס לנושא היה טאבו. אולי באמת דרך הדרמות היחס לנושא ישתנה, ויתחיל להילקח ביותר רצינות. עוד אהבתי את זה שהפסיכיאטר שלו לא הסכים להביא לו כדורים עד שהוא לא יתחיל להתעמת עם הדיכאון שלן, יש מחלות שרק כדורים לא מספיקים להם.
ועם כבר בנושא הפסיכיאטר, אני חושבת שהולך להיות מצחיק כשהוא יפגוש את המפיק המשוגע חחח. כשהראו את הרגליים של המפיק לאחר שהוא חזר מהודו חשבתי שאיזה ג'יני הולך לקפוץ על המסך חחח.
אני ממש מחכה לרגע לתוכנית הרדיו הראשונה שלהם, כדי לראות את האינטרקציה שתהיה בין כולם, אני חושבת שאחרי פרקים ראשונים שהיו די רציניים אולי העלילה תשתנה למשהו יותר קומי
.
ולסיכום הפרקים הראשונים במילה אחת הייתי אומרת "פרווה", לא היה רגע של וואו, אך גם לא השתעממתי.
ואם בא לכן לראות קצת מאחורי הקלעים, KBS שיחררו את הסרטון הזה:
http://www.vlive.tv/video/57831