טוב האמת היא, שכבר סוג של מתחיל לרדת לי מהדרמה הזאת...
תיארתי לעצמי שכשיש 50 פרקים תהיה איזושהי סוג של מריחה, אבל הם ממש מתחילים להיסחף... פרק 17 היה כמו עינוי מתמשך, וגם בפרק 18, מצאתי את עצמי בוהה בשלב שהיא התקשרה אליו בקיר וסופרת נק' מהשעמום....
כשהא וואן, עמדה על בגג של הבניין, סוג של התפללתי שהיא תקפוץ כבר, ותעזוב אותנו בשקט, כמובן שזה לא קרה. אז שהיא נכנסת למכונית של הו, אמרתי כן! כן! תסעי לאיזה צוק ותקפצו ממנו!, לכו לפגוש את אבא שלך! BE FREE~ ותגאלי אותנו מייסורי הראשיים
, אבל גם הפעם זה לא קרה חחח, ועזבו את זה, כל הסיטואציה הייתה מפגרת, אם כבר מתכננים לחטוף מישהו, עושים את זה מהר מהר, ולא עושה לו נאום סטייל פוליטיקאים...
בנוגע לתאומים, כמו שאמרתי בשיחות של הפרקים הקודמים, הם ממש מתחילים לעלות לי על העצבים, והבכי שלהם כל דקה, היה עינוי! זה היה יותר גרועה מזה שאמבולנס עובר כמה סנטימטרים ממך ברחוב
, בכל מקרה הקטע שד'ונג וואן קרא לדונגג'י אבא היה ממש חמוד, למרות שזה היה ממש מהיר, יותר מדי מהיר לטעמי... והתאומה.... שמעו באיזשהו מקום אני כן יכולה להבין את התסכול שלה כי הוא שיקר, אבל נראה לי שהיא יותר בקטע של להיות מאוכזבת שאבא שלה זה דונגג'י ולא מישהו אחר, אם זה היה הראשי, משהו אומר לי שהיא הייתה קוראת לו אבא בלי בעיה
, ומכאן אני רוצה לעבור לקטע ששושים מכה את דונגג'י, אוקיי לגיטימי לגמרי להרביץ לו כמו שמנקים אבק משטיחים, אבל מה הקטע עם ההגזמה של התחבושות על הידיים??
לא זכור לי שהיא הכתה אותו עם זרוע... זה היה בלתי אמין בעליל...
ואני לא מבינה את זה, אני בטוחה שגם השחקנים רואים שהדברים הולכים קצת "מעל הפופיק", אין להם שום מילה בנושא??...
טוב ובמעבר חד אני עושה שינוי תמונה לדברים שכן היו טובים לטעמי, אני ממש אוהבת את היחסים בין השף והמנהלת של הבית ספר, ובכלל אני חושבת שהמנהלת היא אחת הדמיות היותר צבעוניות בדרמה
, ובכלל אני חושבת שזה יהיה ענק לראות את ההבעה על הפנים שלה, כשהיא תגלה שהשף הוא האח של הגנן
, ונראה שהולך להיות איזשהו ריבוע אהבה בין האחים, לירקנית, והמנהלת ככה שהולך להיות מעניין...
טוב בנוגע לסונג ה'ון, יש לי תחושה שהוא הולך להיות החבר הכי טוב של ד'ונג ס'וק, עד שאחרי שהם יפטרו מאבא שלו, ואז הם יתחילו לריב על הא וואן
ולקינוח אני רוצה לעבור לזוג המועדף עלי בדרמה
, העוזר רופא ואוקה, כשדונגג'י החטיף לו בוקס, ממש אבל ממש!
רציתי לבעוט אותו לירח ובחזרה, למה אתה מכה ישר בלי לשאול??!
, אבל בנימה החיובית, עצם זה שהוא הכה אותו, גרמה לאיזשהו התפתחות ביחסים שלהם: כשאוקה באה אליו עם האוכל, אז אני נותנת לזה להחליק הפעם
, ובכלל אני חושבת שהזוג הזה צריך יותר זמן מסך, מעניין לראות מה יקרה איתם בסוף
ולסיכום אני מאוד מקווה שהדרמה לא תתחיל לתת יותר מדי זמן מסך לראשיים, כי הם יאבדו רייטינג עוד לפני שדונגג'י יספיק לאיים על עוד מישהו
מצטערת על החפירה הארכיאולוגית
ראיתי את פרק 18 אתמול בלילה ככה שהכל היה לי טרי בראש