בהחלט היה משעשע
ואפילו הראשיים הפריעו לי קצת פחות מהרגיל, אולי בגלל שהיו להם הרבה סצינות עם דמויות אחרות כמו דונגוי ושאר המשפחה
הראשית הרגה אותי עם הבהיות שלה. כשהיא ביקשה ממנו לקשור אותה קיוויתי שהוא יעשה את זה כבר כדי שלפחות יהיה לנו קצת שקט ממנה
(אני יודעת שזה נוראי, אבל כמה אפשר?)
חחחחחח אני עוד מסתדרת עם הפלסטר על המרפק, כי את גם לא ממש רואה אותו רוב הזמן, אבל שאר הדברים
וגם כשהוא לא נפצע יש לו עדיין את הצלקת על הזרוע שלו שמזכירה לנו שהוא נפצע הרבה יותר מדי פעמים ב-20 פרקים האלה
אהבתי גם את זה שהאמא שלו פחדה כשהוא אמר לה לקרב את הפנים שלה כי הוא חשבה שהוא יעשה לה משהו.. שזה גם כנראה מה שרוב האנשים חשבו שהוא יעשה, אבל הוא הפתיע לטובה
וגם הקטע שהוא אמר לה שזה מספיק שהוא גורם בעיות למשפחה הזאת, אז היא צריכה להתנהג בסדר
בקשר לשריפה, את בטוחה שהראו פלאשבק של זה פעם? אני לא זוכרת את זה
אבל פלאשבק כזה בהחלט היה עוזר.
בכל מקרה, לפי מה שהצלחתי להבין מהשיחה שלהם בפרקים האלה, היו כמה אנשים שהציקו לאוקה, ואז דונגגוי שרף להם את הבית בגלל זה (כשהוא היה אז בן איזה 12? או 14?
). כשהמשטרה חקרה את זה סונגהון אמר להם שדונגגוי לא עשה את זה, אבל דונגסוק אמר להם שדונגגוי אשם, ואז המשפחה (בעיקר סושים) כעסה עליו שהוא אמר למשטרה את האמת וגרם לזה שדונגגוי יגיע לכלא. וסושים לקחה את הכסף שהיה מיועד ללימודים של דונגסוק באוניברסיטה כדי לשחרר את דונגגוי מהכלא, ואז היא גם אמרה לו את כל הדברים הקשים שראינו על זה שהוא לא צריך להיות תובע וכל זה.
אני לא יודעת כמה זה יחדש לך כי זה מה שהיה בפרקים האלה, אבל לפחות ניסיתי. אם למישהו יש תוספות או הארות אתם מוזמנים להוסיף
נכון, הסצינה עם הילדים והיג'ו!
אבל למה זה נשמע קצת כאילו היא לא ידעה שמול הוא הבן של דונגטאק והשחקנית ההיא? כי התאום רצה לומר משהו בקשר למול ולאישה הזאת ומול עצר אותו
או שלא הבנתי נכון את מה שקרה שם.
חחחח היא שמה לה למטרה להיפטר מכל הפילגשים, כנראה כי היא סבלה מזה בעצמה. יש שם הרבה דמויות מוזרות שלא תמיד קשורות, זה כנראה בשביל להוסיף קטעים מצחיקים כדי שנשכח מכל הדיכאון והשיעמום שאופף את הראשיים
אבל אהבתי את זה שהיא ממש מפחדת מהירקנית, למרות שאין לה בעיה להתחיל לריב עם כל העולם ואישתו.