והפעם למדנו למה לא צריך לשקר
אבל קודם כל - דונגסוק הגיע לבי"ח כי הוא לא טיפל בדקירה שלו אחרי שזה קרה והמשיך לעבוד כרגיל. אני לא מבינה למה דונגגוי לא דאג לשלוח אותו לבי"ח אם הוא היה שם כשזה קרה והוא ראה מה המצב שלו
.
זוג הראשיים שלנו - אני מרגישה כאילו כבר ראיתי את הסצינות האלה. לא היינו בסרט הזה כבר שהוא רוצה והיא לא רוצה? כמה אפשר למרוח ולמחזר את זה? זה צעד קדימה ו 800 צעדים אחורה.
אני מתחילה לחבב יותר את הזוג של היג'ו ודונגטאק. ממש אהבתי את היג'ו בקטע עם אמא של מול, ודונגטאק יצא ממש גבר כשהוא בא לעזרתה. זה היה ממש חמוד
ואיך אפשר לשכוח את ההתכתבות של דונגטאק עם מול בסמסים בלי שהם יודעים אחד על השני?
הדודים, הירקנית וסגנית המנהלת - סופסוף הדודים מתחילים להבין שהם מרגישים משהו לבחורה של אח שלהם.. וזה אומר שיהיה פיצוץ בקרוב.
הקטע עם החשמל היה ממש מצחיק
אני ממש אוהבת את השחקן שמגלם את סנגהו.
אני חייבת לציין שדונגגוי ממש התבגר בפרקים האלה (חוץ מהקטע עם אמא שלו, אבל נגיע לזה..). וכמובן שיש דוגמאות:
בהתחלה כשדונגטאק התעצבן על אמא של דונגגוי ואז דונגגוי כעס עליו כי הוא אמר שהוא מרגיש כאילו צועקים על אמא שלו, ואז יונגצ'ון נכנסה לסרטים שדונגגוי גילה את האמת. ממש רציתי לחבק אותה כי היא הייתה ממש אומללה עם הפרנויה שלה (עוד סיבה למה לא צריך לשקר..), אבל רציתי גם לחבק את דונגגוי כי הוא סופסוף הראה בגרות והתחיל להתנהג כמו בנאדם בגילו.
הסיפור עם אוקה והרופא - הוא הקשיב למורה ובאמת ניסה לעזור להם.
הוא הגיע לבית הספר להביא לתאומים תרופות. הוא סופסוף מתחיל להתנהג כמו אבא שלהם.
הקטעים שלו עם המורה היו ממש חמודים
גם עם המדבקה נגד כאבים בהתחלה וגם עם התרופות והשוקולדים בסוף. האמת היא שלא חשבתי שהם יהיו כאלה חמודים אחד עם השני, כי אני רגילה לצעקות ולריבים שלהם בכל פעם שהם נפגשים, אבל זה דווקא עובד לי טוב. אני מחכה להתפתחות הבאה איתם
ולפיצוץ העיקרי, שבעצם מורכב משני פיצוצים קטנים - התאומים גילו שאמא שלהם נטשה אותם ודונגגוי גילה שאמא שלו היא בעצם יונגצ'ון.
הפעם דונגגוי התנהג ממש כמו ילד קטן, ועכשיו אני מבינה מאיפה הילדים שלו קיבלו את הגנים האלה ולמה הם מתנהגים ככה איתו. ממש like father like son.
אני מבינה שדונגגוי לא רצה לספר לילדים שלו את האמת כדי שהם לא ירגישו כמוהו, אבל כל הבלאגן הזה לא היה קורה אם הוא היה אומר להם את האמת מלכתחילה. וזה נכון גם לגבי יונגצ'ון, היא הייתה צריכה לספר לדונגגוי שהיא אמא שלו כשהייתה לה הזדמנות, והיו לה הרבה כאלה.
ובתכלס, הוא היה אמור להבין את אמא שלו קצת יותר טוב בגלל שהילדים שלו מתייחסים אליו באותה צורה, אז בגלל זה הוא היה צריך להתייחס אליה בצורה קצת יותר טובה אחרי שהוא גילה את האמת.
וכמובן שסושים אומרת ליונגצ'ון את המשפט שהכי הגיוני להגיד במצב הזה - "הדבר היחיד שעשית לא בסדר זה שנטשת אותו." כשזה בעצם שורש הבעיה.
(ולכו תסבירו לדונגגוי שהייתה לה סיבה ושהיא חזרה אחרי זה, כי לא באמת אפשר לדבר איתו כשהוא נכנס למצבי כסאח שלו).
והגענו לאיש המוזר שהציק להאוון במשך חצי פרק ובסוף הסתבר שהוא האבא האידיוט של כל המשפחה. רק זה היה חסר לכולם עכשיו.
אבל אני חושבת שזה יעשה טוב ליחסים בין דונגגוי לאמא שלו כי אם אני לא טועה הוא בכלל לא מכיר את דונגגוי (ישמצב טוב שאני טועה, אז אם כן תתקנו אותי
) והוא בטח מנסה לפייס את סושים, וזה עוד יותר מדגיש את זה שהם לא מרגישים חלק מהמשפחה
טוב, אחרי כל החפירה, ממש נהניתי מהפרקים האלה, ואני מחכה לפרקים הבאים