טוב נראה לי באופן רישמי אני מתחילה לדלג על קטעים של הראשיים, הם ממש מוציאים אותי מהכלים!!, במיוחד הקרציה המעצבנת הזאת, אולי תחליטי כבר!!, דונגגוי בא לי לחנוק אותך
, כי בלעדיך היינו יכולים להיפטר מהייצור הזה מזמן. אני יודעת שיש לי רזומה דרמות קצר, אבל בכל הדרמות שראיתי לא היו שתי ראשיים שהצליחו כ"כ להרגיז, לשעמם, ולגרום לי לספור נקודות על הקיר כמוהם
מזל שיש את שאר המשפחה שמצליחה למתן אותי או שהייתי שולחת את הדרמה הזאת לקיבינימט...
נתחיל במול, היג'ו, ודונגטאק, ממש חבל לי עליהם, קיוויתי שמול דווקא כן יאשר אותה, וכולם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה, אבל בדרמה כמו בדרמה אני מניחה שיקח עוד זמן לפני שזה יקרה, אני חייבת להוסיף (אם לא אמרתי את זה כבר), שהיג'ו לא פוסטמה כמו שחשבתי שהיא בפרקים הראשונים, היא ממש חמודה, פשוט יש לה תסביך מותגים
.
החלק של דונגגוי, מין רא, והתאומים..........
למרות שדונגגוי ומי רא יכולים להיות זוג חמוד, מה לעזאזל היא חשבה לעצמה?
, טוב דבר אחד בטוח זה לא היה על התאומים, אלא איך לעשות עיניים לדונגגוי
, הבחורה פשוט מטורללת על כל הראש... ומפרק לפרק אני פחות מחבבת אותה. ודונגגוי גם מפגר, אתה באמת חושב שהתאומה כ"כ מפגרת?, אתמול לא רצית להתקשר לאימא שלה, אז היום אתה תקפוץ עליהם גם עם שיחה, וגם עם אימייל?, כנראה שאתה חושב שעשית את התאומים באצבע
או שפשוט יש לך אצבע שם, והשרירים רק למעלה
, בכל מקרה אין שכל אין דאגות.
נעבור לאבא..............
טוב אידיוט, התפוח באמת לא נופל רחוק מהעץ
. כולו רעש וצלצולים, בחיי שבמקום יונגצ'ון הייתי שוברת לו את האף
,
דינג דונג: תסריטאי נורמלי, תסריטאי נורמלי אנא בוא עם מחט למחלקת הדרמות הקוריאניות, בכדי לפ'נצר אגו למישהו בבקשה.
ונקנח בזוג האהוב עלי, ווג'ין ואוקה, הם כ"כ מקסימים חחח
, נכון שהחלקים איתם לאחרונה לא משהו מבחינת התקדמות, אבל זה ממש חמוד שהוא נלחץ ממנה ככה
, וגם יש לי וידוי, בהתחלה ממש שנאתי את הדמות שלה, אבל עכשיו היא דווקא אחת מהדמויות הכי חמודות, ונסבלות שם