צעד קדימה ו 14 צעדים אחורה
עד שהראשיים היקרים שלנו החליטו לחזור אחד לשני והמשפחה שלו הסכימה לנישואים האלה ונראה שהכל הולך לעבוד, הגיע תור האבא להתנגד לנישואים האלה
אני באמת מציעה לתסריטאית ללכת לראות דרמות או משהו כדי לקבל השראה, זה לא עובד ככה עם כל המיחזורים האלה וזה כבר מתחיל להיות מגוחך. היא יכלה לקחת את הקשר ביניהם לכיוונים הרבה יותר טובים מזה במקום להיתקע על אותה גברת בשינוי אדרת כל הזמן.
אני עדיין רוצה לשלוח את הראשיים לחופשה, ביחד עם האבא, כי הוא ממש עלה לי על העצבים הפעם. אומנם לא שמענו הפעם את המונולוג הידוע מהפרקים הקודמים, אבל הוא מצא משפטים אחרים לחזור עליהם כדי להראות כמה הוא אומלל ומסכן וחף מפשע
הפעם היחידה שאהבתי את האבא הייתה כשהוא אמר לאחות של הירקנית שהוא לא מדבר עם נשים מכוערות למשך יותר מדקה
אני מצטערת, אבל זה הגיע לה.
כל העניין עם זה שאבא של האוון אחראי לתאונה - למה לעזעזל כולם מסתמכים על מה שאו צ'יסו אמר בלי לבדוק את זה יותר לעומק? הרי ברור שבסוף יתגלה שמישהו אחר גרם לתאונה ולא הוא ואז הראשיים יחיו באושר ועושר לנצח נצחים בלי שאף אחד יתנגד לקשר ביניהם..
הקטע שהאבא צעק על דונגוי בגלל התאומים היה פשוט מגוחך. בתור מישהו שלא רצה להכיר בדונגוי כבן שלו בכלל, באיזה זכות הוא מעביר עליו ביקורת? בעיקר כשדונגוי באמת היה שם בשביל הילדים שלו, שזה הרבה יותר ממה שאפשר להגיד עליו. כל המכות והצעקות (סושים
) בהחלט הגיעו לו. אם הייתי במקום המשפחה מזמן הייתי שולחת אותו לגור ברחוב
הסקרנות הרגה את החתול ועכשיו הילדה של דונגוי גילתה שאמא שלה לא רוצה שום קשר לדונגוי או לתאומים.. היה צפוי שזה יקרה, אבל למה היא ציפתה? אם דונגגוי שיקר לה בקשר לזה כנראה שהייתה לו סיבה. היא לגמרי לא נותנת לו את הקרדיט שמגיע לו. והיא עדיין מעצבנת אותי.
דונגגוי התנהג ממש אחלה הפעם, והוא טיפל במצב יפה (חוץ מזה שהוא לא טרח להגיד למורה פרטים טריוויאלים כמו השם שלה או בת כמה היא הייתה כשהיא ילדה את התאומים, כי אי אפשר לרמות את הילדה בכזאת קלות..), אני גאה בו ובהתקדמוות שלו
והוא סופסוף התיישב עם אמא שלו לשיחה כדי להבין מה קרה, אני מקווה שהם סופסוף יתקנו את הקשר ביניהם והוא יפסיק לכעוס עליה
היג'ו ודונגטאק - עוד זוג שלא סגור על עצמו
הדבר הטוב היחיד שיש לי להגיד על זה זה שלפחות הפרידה שלהם עזרה לדונגטאק לקבל תפקיד סופסוף