love is in the air..
נתחיל בזה שממש אהבתי את הפרקים גם הפעם
ישמצב שהחליפו את התסריטאית או משהו? יש שיפור גדול בשבועיים האחרונים, רק נקווה שימשיך ככה
הפרקים הפעם היו באווירה רומנטית
:
הרופא מציג את עצמו כחבר של אוקה בפני האבא וסושים ואז סושים ואוקה מסלקות אותו וחזרנו לנקודת ההתחלה
אבל זאת בין הפעמים הבודדות שאהבתי את האבא, כי הוא היה בעד הרופא
יונגצ'ון משקרת לכל המשפחה בקשר ל"חבר" שלה בגלל סושים.. אני כ"כ רואה את זה נגמר רע כשדונגוי יגלה שהיא משקרת
אבל בינתיים דונגוי לוקח את זה בצורה ממש טובה
הדודים - גם פה חזרנו 800 צעדים אחורה
איך הגענו לזה שסנגהו רוצה להיות עם הסגנית מנהלת וסנגשיק רוצה להתחתן שוב עם הירקנית?
זוג העציצים מתחיל להתכונן לחתונה (סופסוף
) והראשי החליט להראות לנו למה הוא שחקן ולא זמר כשהוא מחליט להקדיש לראשית שיר במסעדה. אבל האמת היא שבמסעדה באמת קניתי את זה שהם זוג, לפחות חלק מהזמן.
דונגטאק והיג'ו מגלים לכולם שהם ביחד ושהם בהיריון
ודונגטאק הרג אותי
דונגגוי מפסיק להיות עציץ ואומר למורה מה הוא באמת מרגיש
הם ממש חמודים ביחד
והנשיקה! אתם עושים צחוק? מה זה היה אמור להיות? כבר היה עדיף אם הוא היה נותן לה נשיקה על הלחי, ולא הדבר הזה
ואיך אפשר לשכוח את החתונה? סופסוף הפרקים מסתיימים באווירה שמחה ולא באווירת דיכאון.
ולדברים אחרים שקרו הפעם
:
התאומים ומול מנסים לגרום למורה ודונגוי להשלים
דונגגוי מתייחס ממש יפה לאמא שלו, בעיקר בקטע ברחוב עם הנעליים
המשפחה ממש עיצבנה אותי בקטע עם דונגגוי ויונגצ'ון. זה הרי ברור שהם מתים שיונגצ'ון תעוף משם, והם לא היו מתנגדים אם גם דונגגוי לא היה שם כל הזמן, אז למה להיות צבועים? בעיקר אם דונגגוי יודע שאתם לא סובלים אותה/אותם. ולדונגסוק אין זכות להגיד לדונגגוי לא לעזוב אחרי שהוא נטש את המשפחה שלו למשך 15 שנה.
שובו של הפאנסרביס
- קיבלנו פרסומת למים באדיבות טאקיון
זה ממש הזכיר לי פרסומות, כשהם מנסים לגרום לבחורה להיראות סקסית, אז הם גורמים לה לשתות מים וכמובן שחלק מהמים ינזלו עליה ועל הבגדים שהיא לובשת, רק שבמקום בחורה יש את טאקיון (+השרירים
) הפעם. אבל אין תלונות
והוא נראה ממש טוב עם התספורת הזאת