הפרק הראשון היה בעיקר בשביל להבין מי נגד מי ומה קרה בדיוק בשנה שעברה מאז ועיקר ההתרחשות לפי דעתי הייתה בפרק השני, למרות שגם היא הייתה קצת מעוררת פיהוק.
התסריטאית סופסוף הקשיבה לנו, וקיבלנו 4 חתונות
ותינוק קטן וחמוד
הראשיים סופסוף התחתנו וגאלו אותנו מהשיעמום של הפינג פונג "כן להיפרד לא להיפרד" שלהם. וכמובן שהם לא ייצאו לירח דבש ויישארו תקועים ביחד עם כל המשפחה
. אם כבר גרמתם להם להתחתן, לא יכולתם לתת לנו קצת חופשה מהם ולגרום להם לנסוע?
הדודים התחתנו. אני באמת לא יודעת מה להגיד על זה.. זה ממש מטומטם שאלה הזוגות שלהם. בטח בהמשך הם גם יתגרשו ויתחתנו שוב עם הבחורה השנייה לקראת הסוף, אני כ"כ רואה את זה קורה.
היג'ו ודונגטאק התחתנו וסאן נולד. הוא ממש חמוד
והם די מסכנים כי המשפחה ממש לא פיירית כלפיהם, משני הצדדים.
דונגוי והמורה עדיין יוצאים, ואפשר לראות שהוא התבגר
הוא התנצל כשהוא עשה משהו לא בסדר, והוא אפילו עשה את זה מרצונו החופשי
רשמית הם הזוג האהוב עליי בסדרה
ולבלאגן העיקרי הפעם - דונגוי רוצה לעזוב את הבית כדי לגור עם יונגצ'ון והתאומים. המשפחה ממש מעצבנת אותי.. הוא בסה"כ רוצה לעזוב את הבית כדי לגור עם אמא שלו, ובצדק, כי מיררתם לו ולה את החיים, וכולם מתנהגים כאילו סוף העולם הגיע ומתייחסים אליו כמו אל בוגד. מה נסגר? הם צריכים קצת כדורי הרגעה
ולהיכנס לפרופורציות, כי הם ממש הגזימו. וגם זאת בעיקר אשמתם שהוא רוצה לעזוב.
רק לי זה לא נראה הגיוני שאחרי שנה האבא עדיין באותו מצב בדיוק ועדיין מתעלק עליהם ומשגע את סושים ואת כולם? למה הם לא העיפו אותו לקיבינימט בתקופה הזאת כמו שמגיע לו?
והאוון הבינה שה"חבר" של יונגצ'ון רמאי, אז נראה אם היא תעצור אותה מלגור איתו או שהיא תיתן לה לעזוב כדי שדונגוי יישאר בבית
נקווה ש 12 הפרקים שנשארו יהיו טובים יותר ומעניינים יותר