סופסוף האסימון נפל..
בגזרת דונגסוק כמובן, שלא מסוגל לזהות מבוקש כשהוא עומד לו מול הפנים
טוב, היה שיפור לעומת הפרקים הקודמים, זה באמת שבוע נורמלי, שבוע גרוע
למרות שלא קשה להתעלות על הפרקים של שבוע שעבר כי הם באמת היו קטסטרופה
האוון שמה לב שמשהו חשוד אצל הרמאי ומנסה לשכנע את יונגצ'ון לא להתחתן, אבל כמובן שאף אחד לא מאמין לה, ועובר הרבה יותר מדי זמן עד שלדונסוק סופסוף נופל האסימון בקשר אליו, אבל אני מניחה שעדיף מאוחר מאשר לעולם לא..
יונגצ'ון די מטומטמת כי היא עדיין רוצה להתחתן איתו כדי שדונגגוי יישאר בבית עם שאר המשפחה הלא מתפקדת
היא יכלה פשוט לדבר עם דונגגוי ולומר לו את האמת
הפאן סרביס חזר
המנהל של המוסך יודע לנצל את המשאבים שלו טוב והוא מכריח את דונגגוי לטפל בכל הנשים שמגיעות למוסך וגם מעודד אותו ללבוש גופיות/לא ללבוש חולצה בזמן שהוא עובד שם, והמורה מתעצבנת עליו ועל הבנות שמגיעות לשם.. ואיך אפשר לשכוח את זה שהיא צחקה עליו שהוא מתלהב מהשרירים שלו
דונגגוי הציע למורה נישואים
זה היה קצת תקוע באמצע החיים ולא קשור לכלום, אבל לפחות הוא כרע ברך.. למרות שעדיין הייתה חסרה שם טבעת
וזה היה אמור לקרות בשלב כלשהו..
דונגטאק ממשיך להתנהג כמו סמרטוט רצפה ליד אמא של האוון והיג'ו
הוא צריך לגדל עמוד שידרה לידה. לפחות היג'ו עוד מגינה עליו.. ומול יצא על הסבתא בצדק..
האבא הראה קצת אנושיות בפעם הראשונה מתחילת הסדרה כשהוא גילה שהרמאי מבוקש על הונאה והתחיל להרגיש רגשות אשם..
דונגגוי והמורה ממש מתאימים זה לזה. הריב שלהם עם הביקיני והתחתונים היה ממש מצחיק
אני בספק שהם יעשו את זה, אני מניחה ששניהם יגיעו לבושים כי הם טובים בלדבר ואף אחד מהם לא באמת רוצה לעשות את זה, אבל אם כן זה יהיה משעשע
(חוץ מזה, לא נראה לי שמישהו יתנגד לפאן סרביס מהסוג הזה
)
יונגצ'ון וההתמוטטות שלה במוטל פשוט
זה נראה מוגזם ומזוייף לפי דעתי, ויכלו לוותר על זה, או לפחות לעשות את זה בצורה יותר טובה/אמינה.
אוקה והרופא - היה ברור שזה ייגמר רע מהרגע שהרופא התחיל לשקר. לא הבנתי למה הוא עשה את זה מלכתחילה
אבל אני מקווה שזה ישתפר בהמשך..
אני מבינה שכל אחד מתמודד עם בעיות בצורה שונה, אבל איך שדונגגוי התמודד עם הביטול של החתונה ממש מוזר. אני מניחה שהוא מנסה להדחיק את זה פשוט, אבל הוא קצת מגזים. והתפוח
לא נופל רחוק מהעץ, לפחות בקשר ללוח הכפל
ובנימה רצינית - אני מקווה שהוא ידבר עם יונגצ'ון סופסוף ויפסיק להתנהג כמו ילד קטן ולקבור את הראש בחול. וזה גם לא היה לעניין שהוא לא הלך לבקר אותה בבי"ח
, למרות שמצידה היא גם בטח לא הייתה רוצה לראות אותו
הסוף היה ממש גרוע.
נקווה שהפרקים הבאים ישתפרו ולא יהיו גרועים כמו הפרקים של שבוע שעבר