זמן פציעות
נראה שכולם החליטו להיפצע בפרקים האלה.. והפעם:
דוננגוי נפגע ביד מזכוכיות כשהוא שבר את הכוס.
האוון נחבלת כשהיא רודפת אחרי מי שהכיר לאבא את הרמאי.
האבא מקבל מכה בראש כשהוא מנסה להציל את דונגסוק ומגיע לבי"ח.
ולשאר הדברים:
הדייט של דונגגוי והמורה. אומנם אף אחד מהם לא באמת עמד בהתחייבויות של הדייט (זה היה צפוי), אבל הדייט הזה העלה לי חיוך על הפנים, החל מהשמלה של המורה ועד לתגובה שלה כשדונגגוי רצה למלא את חלקו
(מצורפת תמונה
)
האבא מעמיד את אמא של האוון והיג'ו במקום כשהיא מציקה לדונגטאק.
הגירסה של דונגטאק ל "Let It Go"
לפחות זה עזר לו עם העבודה.. זה קצת הזכיר לי פארודיה שעשו ב Star King (מצורף סירטון).
דונגסוק רוצה להעיף את האבא מהבית, הגיע הזמן..
סושים תופסת שכל ומחליטה להתגרש רישמית מהאבא האידיוט.
זה כבר שבוע שני ברציפות שדונגטאק מעיר לדודים שהזוגות שלהם אמורים להיות הפוכים, וכולם מתעצבנים עליו.. זה אומנם נאמר בתור בדיחה, אבל בכל צחוק יש סוגשל אמת..
אני איכשהו אוהבת את היחסים בין האוון לאבא, למרות שהיא חייבת לעשות הפוך ממה שאומרים לה ולהתערב בכל דבר.
דונגגוי נשאר לבוש כל הפרקים האלה ולא קיבלנו פאן סרביס בכלל ו/או בדיחות על 3PM ועל זה שטאקיון איידול
(מותר לי לקוות, לא? אלה תמיד החלקים היותר מצחיקים בסדרה..)
היג'ו והיחס שלה להאוון.. היא ממש מעצבנת אותי. נכון שהאוון לא מושלמת, אבל היג'ו די מגזימה.
כל המשפחה מתנגדת לזה שיעיפו את האבא מהבית, למרות שהם לא מכירים את כל הסיפור.
סושים מטפלת באבא כשהוא בבי"ח כאילו הם עדיין זוג נשוי והאבא נהיה סוגשל אליל.. כולם שכחו את כל הדברים הרעים שהוא עשה תוך שנייה והתייחסו אליו כאילו הוא קדוש מעונה
דונגגוי והמורה יוצאים כבר יותר משנה והם אפילו מאורסים, אבל המורה עדיין לא מכירה את חברי המשפחה שלו ולא מודעת לזה שיונגצ'ון היא אמא שלו ו Taeseop הוא אבא שלו. הם אמורים להיות זוג, אבל זה נראה כאילו הם לא מדברים אחד עם השני בכלל
היחס של דונגגוי ליונגצ'ון - מצד אחד הוא כן דואג לה ומנסה, אבל מצד שני עדיין יש קטעים שהוא לא מתייחס אליה כמו שצריך, אז אני עוד לא ממש יודעת איך להתייחס לזה.. לפחות זה שיפור לעומת הפרקים הקודמים.
המשפחה סופסוף מוכנה לשחרר את יונגצ'ון מהבית.. מצד אחד זה מעולה כי היא יכולה לעזוב את הבית בשקט ודונגגוי יישאר שם כמו שהיא רוצה, אבל מצד שני זה מרגיש רע כאילו מסלקים אותה משם, במקום לתת לה לעזוב מרצון כמו שהיא רצתה לעשות כבר 80 אלף פעם..
אוקה והרופא - הם כאילו מתקדמים, אבל עדיין נשארים תקועים באותו מקום. לפחות ווג'ין סיפר לה את האמת הפעם..
ה"נשיקה" של דונגגוי והמורה.. מה נסגר? זה היה ממש חמוד עד הקטע הזה, אבל הנשיקה עצמה ממש הרסה עם הניקור שלהם
והכי חשוב - שייגמר כבר!
הפרקים האלה עברו לי די בקושי, אני מקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר טובים, בהתאם למסורת השבוע-שבוע שלהם