אני זוכרת.. הכל התחיל בכתבה בתחילת-אמצע 2009 על סוליסט חדש בשם AJ שהוא "ריין הבא" (שר מהמם ורוקד מדהים). וכשאומרים לי על מישהו
או על משהו שהוא הדבר הבא כש"הדבר" הוא דבר שאני אוהבת
אז אני בודקת אותו (ככה גם התחלתי עם CNBLUE, אגב, כתבה
שאמרה שהם FTISLAND הבאים).
אז כשקי-קוואנג עשה דביוט בתור סוליסט (תחת השם AJ), שמעתי, הקשבתי, צפיתי, אהבתי.. ואז הוא הוציא את
WIPE THE TEARS...
ובשמיעה הראשונה אהבתי את השיר ובשמיעה השנייה תהיתי מי אלו שני הראפרים החמודים ב0:23
...ולא מצאתי עליהם שום פרט ושכחתי...
עד הכתבה הבאה שיצאה על זה שAJ חוזר לשם המקורי שלו (קי-קוואנג) ומצטרף ללהקת הריג'קטים (משעשע שככה הם הוצגו בהתחלה-
דוג'ון שנפל מקבוצת הטרייניס ממנה הרכיבו את 2PM ו-2AM והיון-סונג שנפל מביג באנג ו... הריג'קטים האלו הם עכשיו הם אחת הלהקות
הכי מוכרות). ואחרי הכתבה ההיא התחילו לכתוב על יתר חברי הלהקה והפרצופים של חלקם נראו מוכרים... ואז זיהיתי את הראפרים ..בעיקר
את דוג'ון, אבל אז גם איתרתי את ג'ונהיונג ובצפיות החוזרות על הקליפים וההופעות של AJ קלטתי גם את יוסוב רוקד ברקע.
אז אמנם הראשון שאהבתי היה קי-קוואנג, אבל מההתחלה שמתי עין על דוג'ון, עוד לפני שידעתי איך קוראים לו וזה הפך להיות דוג'ון ראשון וקיקי שני...
אבל אז קיקי התחיל להתחלף עם ג'ונהיונג...
שמעתי את הטיזר של אדרנלין.. אהבתי אבל אני מעדיפה אותם בקוריאנית. היחידים שאין לי בעיה איתם ביפנית הם FTISLAND ו-CNBLUE...את ביסט
אני מעדיפה לשמוע בשפת האם