השלמתי את 4 הפרקים הראשונים
כמו שכתבתי בשרשור צפייה, לא התחברתי בכלל לפרק הראשון ואף השתעממתי
נקודת המפנה הייתה ממש בדקות הסיום, כשהראשית שאלה את עצמה (ואת הצופים), למה הז'אנר השתנה פתאום מקומדיה רומנטית לדרמת אקשן, וכשהגנגסטר דרש מהגיבור שלנו להוריד בגדים, היא שאלה אם עכשיו זה סרט ארוטי?
מבחינתי זו הייתה קריצה משעשעת של היוצרים, שמודיעים לצופים שבדרמה הזו נראה ערבוב ז'אנרים. עכשיו נשאר לראות אם מהערבוב הזה ייצא משהו טעים...
כפי שכבר כתבו לפניי בשרשור הקודם, הפלוס הגדול בדרמה הוא ג'י סונג. יש ליוצרים מזל גדול שהוא הציל את הדרמה ונכנס לתפקיד בדקה התשעים. הוא שוב מוכיח את עצמו כשחקן ורסטילי, שיוצר ניואנסים מובחנים לכל דמות. כרגע אני נהנית במיוחד מהפיצול המרושע אך משעשע... וזו סיטואציה מעניינת, כשהמאבק האמיתי והעיקרי שלו הוא בתוך עצמו, ולא רק עם כוחות חיצוניים.
כל השאר פחות מוצלח לטעמי – ענייני החברה והמאבקים המשפחתיים לא מעניינים במיוחד, וכמו שכתבה אלינה בשרשור הקודם, כבר ראינו כאלה באינספור דרמות אחרות. אני גם לא מתלהבת במיוחד מהראשית – היא שחקנית טובה, אבל יש בה משהו שקצת מעצבן אותי (ככה זה היה גם בדרמות קודמות בהשתתפותה), והדמות שלה צועקת קצת יותר מדי לטעמי.
משום מה אני לא מתלהבת בכלל מהדמות של פארק סו-ג'ון – משהו שם חסר לי וחבל, כי ממש אהבתי אותו ב-Witch's romance. על שאר הדמויות אין לי ממש מה להגיד בינתיים.
בינתיים אני ממשיכה עם הסדרה – בהמרצה קלה