וחפירה קצרה בהתאם
כי הם בכל זאת אחת הלהקות האהובות עליי
מקאמבק לקאמבק הם פשוט משתפרים. גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה ווקאלית. הם עדיין לא איכזבו אותי
אני ממש אוהבת את השיר הזה, והקליפ מעולה. בהתחלה הקליפ לא נראה קשור למילים, אבל אם מתעמקים בהן ובקליפ יותר טוב אז מבינים מה הם מנסים להגיד (ואנחנו מדברים על B.A.P, זה בד"כ לא כזה פשוט כמו שזה נראה ויש לקליפים שלהם משמעות עמוקה יותר..).
קצת חבל לי שהם לא לקחו הפסקה ארוכה יותר כדי לנוח אחרי החצי שנה המטורפת שהייתה להם (או בעצם, כל ה-3 שנים האחרונות, אבל החצי שנה האחרונה הייתה ממש אינטנסיבית), אבל מההיכרות שלי איתם הם ינוחו רק כשהם יתמוטטו ולא תהיה להם ברירה
בכל מקרה, אני תמיד שמחה שיש מהם דברים חדשים
ומסקנות מהצפייה בקליפ:
-הם טובים בלהיות טיזרים ובלהרוג את המעריצות שלהם
(במיוחד באנג, זה לא לעניין
)
-יאי, אף אחד לא מת הפעם
-הם נוראיים בתור גנבים
-האנגלית שלהם השתפרה (ונראה שגם היפנית שלהם
), אבל הם עדיין השאירו שם את
we so fly to the sky
נו שוין, אני עדיין אוהבת את השיר למרות זאת.. וזה קיים גם בגרסה הקוריאנית, ודי מושרש כבר אצל כל הבייביז, אז אי אפשר ממש להיפטר מזה.. וזה חלק מהקסם של השיר
-הם נראים כ"כ טוב
כבר אמרתי שהם נהיים חתיכים יותר כל פעם שאני רואה אותם?
והם גם נשמעים טוב
-הכי חשוב -
רואים שהם נהנים בקליפ, וככה אני אוהבת לראות אותם. וגם נראה שחלקם לפחות העלה קצת במשקל
לשם הבהרה - למרות שחפרתי על איך שהם נראים, אני אוהבת אותם בגלל המוזיקה שלהם ובגלל האופי שלהם ו
לא בגלל המראה שלהם, המראה זה פשוט בונוס. ואני מודה שהם קצת הוציאו אותי מאיזון בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ כי הם באמת נהיו חתיכים יותר (לא שהם היו מכוערים מתישהו
). ולכולנו מותר לשטוף את העיניים מדי פעם