האמת היא ששמעתי עוד אנשים שטענו שהם נשמעים להם כמו שילוב של BAP עם עוד משהו, אבל אני עדיין לא רואה את זה משום מה
את EXO אני בכלל לא שומעת/מכירה (השיר היחיד שלהם שאני מכירה זה Growl, ומ Wolf ברחתי אחרי 10 שניות), אז אני לא יודעת להגיד לך לגבי זה..
ובכלל, אני שונאת להשוות בין אומנים ואני חושבת שכל להקה מיוחדת בדרך שלה ושההשוואות האלה רק עושות עוול לכולם. (אבל אם כבר חייבים להשוות - BTS מזכירים לי את BAP הכי הרבה, למרות שגם שם זה לא בהכל ויש להם גם הרבה נקודות שוני
)
אין לי שום בעיה עם שירים קליטים/ממכרים, ואני מודעת לזה שזה פופ והכל, פשוט לא ממש התחברתי לשיר מהשמיעה הראשונה שלו, יכול להיות שאם אני אשמע אותו שוב זה ישתנה. (והדוגמה האהובה עליי לזה - את Warrior של B.A.P הייתי מעבירה כל פעם שהייתי נתקלת בו מרוב שלא הייתי מסוגלת לשמוע אותו כי חשבתי שהוא מזעזע, והיום הוא אחד השירים האהובים עליי גם שלהם וגם בכלל
)
ואני מודעת לזה שזה שיר debut ושזה לא אומר כלום לגבי הבאות, אז נחכה ונראה, הם יכולים להפתיע
אגב, ראיתי גם הופעה שלהם עם זה, וההופעה שלהם לא הייתה רעה, בעיקר בהתחשב בזה שהם חדשים, אז זה גם ייאמר לזכותם.