בקשר לנסיבות המשמחות - תלוי איך מסתכלים על זה..
זה קשה עכשיו (וזה גם היה קשה בעבר, אחרת הם לא היו עושים את זה), אבל הם צריכים לעבור את זה כדי שיהיה להם טוב יותר בעתיד
ממש בקצרה, כי זה די מכוער וארוך ומורכב:
קוראים להם B.A.P (זה בטח לא יגיד לך כלום כי הם לא שיחקו/עשו OSTים), והם תובעים את החברה שלהם על חוזי עבדות (וכנראה שגם על מעילה בכספים והוצאת דיבה וכדומה, תלוי איך זה יתפתח ואם החברה שלהם תמשיך להתנהג כמו שהיא מתנהגת עכשיו), כי מעבר לחוזים לא הוגנים כלפיהם וליחס לא אנושי בעליל היא גם רימתה אותם ושיקרה להם. אגב, החלק שהכי הפריע להם ומה ששבר את גב הגמל מבחינתם היה זה שהם לא יכולים לסמוך יותר על החברה שלהם, ולא בעיות כספיות או סיבות כאלה ואחרות, למרות שגם סיבות כאלה יש בשפע.
בינתיים הם די תקועים עד שהעניין הזה ייפתר והם ישתחררו מהחוזים עם החברה הזאת (והם גם די ירדו למחתרת מאז, מסיבות ברורות, ובגלל זה גם אין טקסים ואין כלום), והחברה שלהם בקטע של למרוח את זה כמה שיותר ולנסות לטייח את זה ולגרום ל B.A.P להיראות אשמים בהכל.. כרגע נראה שהם יגיעו לבית משפט רק בפברואר-מרץ, אם החברה שלהם תואיל בטובה להגיב לכתב התביעה כדי שהם יוכלו להתקדם עם זה ולקבוע תאריך לדיון, אבל בינתיים זה לא קורה
בקיצור, די מבאס, גם להם וגם למעריצות שלהם (כמוני
), אבל בסופו של דבר זה לטובתם ובאמת שכל הכבוד להם שהם עמדו על שלהם (ושהם סבלו כ"כ הרבה זמן, כי אני הייתי מתמוטטת הרבה לפניהם), ואני בטוחה שהם יתאוששו מזה מהר ושהם יחזרו טובים יותר וחזקים יותר
אני ממש הפוכה ממנה
אני בד"כ משתיקה/מעבירה כשיש להקות בנות (אלא אם כן יש שיר או להקה שאני אוהבת, אבל זה בד"כ לא קורה כי אין יותר מדי כאלה), ולהקות בנים אני בד"כ משאירה (למרות שגם שם יש כאלה שאני לא אוהבת ואז דינם כדין להקות הבנות
).
לפחות עדיין יש בטקסים האלה אומנים אחרים שאני מחבבת (גם אם במידה מועטה יותר), אז עדיין יש לי כמה הופעות לצפות להן
קצת חפרתי
אבל היה כיף לפרוק באיזשהו מקום, נראה לי שהייתי צריכה את זה