סיכום אמממ לאהוב... מילה קשה שאני לא יכולה להגיד על הפרקים האחרונים...
הסדרה התחילה טוב, הקשר ביניהם היה טואוב. אבל מאז שדב הקוטב חזר, היא הייתה במגמת ירידה רצינית שהסתיימה בסוף דבילי, ונקירות של ציפורים שאמורות להיות נשיקות.
נתחיל מזה שאני חושבת שהתסריטאים הוסיפו סתם דמויות מהירח רק כדי למלא משבצת של שעה, והדמויות האלה גם לא קיבלו סיום נורמלי, ובכלל למרות ששמחתי שהעיפו את הדב קוטב, משהו בעזיבה שלו היה פשוט לא היה סגור טוב, אני לא יכולה להצביע על מה, אבל משהו ממש הציק לי שם
.
נמשיך לזה שכמובן מישהו היה חייב לעזוב את קוריאה לשנה והאחר רצה לחתוך ורידים שהוא שמע, אבל נתן לו ללכת בסוף
.
ואז מגיעים לבית מלון, טוב זה היה כ"כ צפוי שהיא תצוץ מאיזשהו חור, אחרי הכל לא נראה לי שהזוג התורן הכריח אותו לבוא איתם, כדי שהוא יחזיק להם את הנר, למרות שראבק תהיו קצת יותר דיסקרטיים, למה לנופף בזה בפרצוף של החבר הטוב שלכם שסובל?, וזה מוביל אותי לזה שלדמות של און צ'ה פשוט אין אישיות, וטרטרו את הדמות שלה מצד לצד לצורכי התסריט.
והגענו לחתונה, כשהראו את הראשית עם שמלה מתחרה, אמרתי "סוף סוף יש לה שמלת חתונה נורמלית", כשאימא שלה נכנסה אמרתי "אוי וואי זמיר מה זה???????", אבל באותה הנשימה אמרתי לעצמי "נו טוב היא האימא של הכלה, מותר לה ללבוש כותונת לילה". מפה לשם העלילה ממשיכה ומגיעים ל"שטיח האדום" של החופה, ואז מסתבר שהאימא זאת שמתחתנת שזה בכלל אוי וואי זמיר גדול משל עצמו
.
והסוף .....................................
אולי כן נתחתן ואולי לא
, יש לי רעיון בשבילכם!!! לכו תתקעו משהו עמוק! עמוק!! באתם יודעים איפה
(סלחו לי על המילים פשוט פריקת תסכול).
ולסיכום הדרמה התדרדרה באופן דרסטי מההתחלה ומפרצוף כזה-
סיימתי עם אחד כזה-