טוב הדרמה הזאת ממש אדירה
אני חייבת להתוודות שלא היו לי יותר מדי ציפיות מהדרמה, אבל אחרי הפרקים 3-4 שיניתי כיוון, ואני ממש אוהבת את הדרמה!
, היא קלילה, מתוקה (לא בצורה שגורמת סכרת), ממש זורמת, והראשי!
, תקראו לי מוזרה אבל איך אפשר להגיד לא לפנים האלה????
ובחזרה לנושא, אני ממש אוהבת את הדאגה שלו כלפי Ji-Yeon (הראשית), ולמרות שהיא לפעמים מוגזמת (כמו הקטע שהיא סגרה את המוזיקה), היא ממש חמודה, ובכללי אני ממש אוהבת את כל הסצנות שלהם ביחד, הם תמיד מוצאים דרך להתגרות אחד בשני (כמו החידון ברדיו), או שהם פשוט יושבים לסתם שיחה (כשהם שתו יין בחוץ), וכמו שאמרו לפני יש כימיה נפלאה בין שתי השחקנים
.
בפרק 3 כשהוא אמר לה שהוא היה מודאג כשהיא התעוררה בבית חולים, ממש רציתי לקפוץ עליו דרך המסך ולחבק אותו
, וגם לשם שינוי ה"חברים" שלה לעבודה, הראו צד שונה שלהם אחרי שהם חשבו שהיא מתה, ואחרי שהם גילו שהיא עדיין חייה, (מכשפה אחרי הכל
), הם חזרו לדרך הישנה חחח ואפילו התערבו איתה חח (התלבושת של אונרג' קארמל הרגה אותי
).
הקטע של הבליינד דייט היה ענק חחחח, אני מודה שאני לא חובבת א'גיו גדולה, אבל הקטע הזה ממש לקח, בהיתי במסך עם פרצוף כזה
,ואז לא יכולתי להפסיק לצחוק חחחח
.
אימא שלה ממש קרצייה... ראית שיש לה מישהו, אז בגלל שהוא עני, או בגלל שהוא לבש בטעות שתי נעליים שונות צריך לזרוק אותו לכלבים?
ומשהו אומר לי שאני ממש הולכת לשנוא את הסטאז'רית
טוב הטענה היחידה שיש לי, היא שכרגיל הסצנה בבית חולים הייתה מוגזמת, ולא אמינה (מסכת חמצן? באמת??
), או שהיא לקחה את הבגדים שלה ועזבה, בלי שאף אחד שם לב
. אבל אני מניחה שאני אתרגל לזה בסופו של דבר
.
nuly123 ממש תודה שהעלת את הנושא של הדרמה
בלעדייך בחיים לא הייתי חושבת על לצפות בה