דרמה נהדרת, אבל יש לי גם ביקורת. פרק 9 - אני מבינה את יו ג'ין. הרי חבר שלה עם 10 שנות אהבה חוזר במפתיע, וכל ה6 שנים הללו שבהם היא חשבה
שהוא עזב אותה בגלל שלא בא לו עליה ושנמאס לו ממנה, לפתע מבינה שהוא נפגע קשה במהלך צילום, ואף סיכן את
חייו כדי לשוב אליה ובסוף זה נגרר לקומה. הבעיה, וגם יו ג'ין עצמה וגם אמא שלה אמרה, למה הוא לא יצר קשר עד
עכשיו? אני מעריכה שהוא נעלב מהעובדה שהיא לא חיפשה אותו והחזירה את הטבעות, בואו נאמר שדווקא בכל הסיפור
הזה הכותבים ממש לא הבריקו. עכשיו היא מרגישה אשמה, וחוזרת אליו מתוך רחמנות, כי גם היא הבינה כבר בפרק שבו
הם יצאו ל"דייט" ראשון, שדונג אה תפס לה מקום חזק בלב.
פרק 10 - לא יודעת מה איתכם, אותי האמא ממש משעשעת ואני נהנית לראות אותה מתערבת ליו ג'ין בחיים שלה גם בגיל
כזה, מן העבר השני הסיפור הם הנשיא של החברה, דיי פאתטי חח, כאילו סתם מורחים את הזמן כמו עם הזוג שקיבל את
הבשורה שהם בהריון, סורי ממש לא אוהבת את האובר משחק הזה של אהבה דיי ביזארית חח.
דונג אה מגלה לנו קצת מן העבר שלו ולמה הוא ניתק את הקשר עם ההורים, ולבטח מצפה לנו קרב קשה בינו לבינם ברגע
שיגלו גם שהוא יוצא עם מישהי עם 14 שנים הבדל, אם הכותבים בכלל ינסו להתעמק בזה. כי הרי החלום של האמא שיו
ג'ין תתחתן, יהיה מעניין לראות האם הכותבים ילכו לכיוון הזה. הערכה שלי שכן, ושהמשני ב2-4 פרקים הקרובים יעזוב
בחזרה לאפריקה.
אני חייבת לציין שהדרמה הזאת פשוט נהדרת. היא מוציאה דברים קיטשים כאלה כל כך חמודים, והאמת שהרבה זמן לא ראיתי
דרמה רומנטית אותנטית, ופה עשו את זה באמת חמוד במיוחד ששני הראשיים עם כימיה כל כך ענקית ומיוחדת.
לראשי יש קול ממש יפהפה, השיר שלו נפלא.
כמה ביקורות:
א. מסכימה לגבי הדמות של יון צ'ה. לא מובן. הרי היא מבינה שהיא לא יכולה להיות עם דונג אה, אז כאילו דיי. היא מבינה שהחבר
שלו דואג לה קצת יותר מדי, אז למה לעשות את הדמות כזאת תמימה, זה כבר גובל בטיפשות. מצד שני,
ב. האמא והנשיא, החברה של יו גין ובעלה - פשוט מיותר לעלילה. לא מצחיק, לא מעניין, נמרח על יתר מידה. לא חסר מה להראות.
ג. דונג אה - סורי בנות, הוא שחקן נפלא, וזאת הפעם הראשונה שהוא מקבל זמן מסך כראשי, אבל יש לו לא מעט לשפר מבחינת
ביצוע. ההבעות על הפנים שלו עדיין לא זה בחלק מן הסצינות, וגם הוצאת האמוציות שלו צריך טיפה לשפר, כמו הסצינה שהוא "התעצבן"
עליה, היה דיי פאתטי סורי, מצד שני, הוא מוכיח שמגיע לו לככב בעוד דרמה בקרוב אחרי זאת, האמת אני מקווה דרמה משפחתית,
ישב עליו ממש טוב ויקדם אותו.
ד. המשני - פשוט מיותר. סורי חח.. הוא לא מעניין, הוא שחקן מעצבן.. עם כל החיוכים המפגריים שלו, דונה אה אמר את זה נכון חח.
לפעמים הקוריאנים במקום להשתדל לקחת תסריטים למקומות אחרים, כל הזמן מראים לנו עלילות ממוחזרות, כמה פעמים אפשר לראות
אהבת משולשת, דיי תחדשו. תודו שהזוג הראשי מעניין גם בלי שום הפרעות, יכלו לדחוף סיפורים משנים כמו בפעם הראשונה עם הפוליטקאי,
לפתח יותר את הקטע הרומנטי, ובכלליות, כל הנועזות בהתחלה לאן נעלמה? זה היה מדליק ומרענן, ואחרי פרק 2 הלכו 10 צעדים אחורה,
כשהם מתנשקים רק בפרק 10 ומחזיקים פה ושם יד, לא מעניין, קצת פלפל..
בכל מקרה, למרות כל זה, אני מאוהבת בדרמה הזאת, הראשיים ביחד פשוט נפלאים, והשיר עם המכשפה פשוט גדול חח.