תגובה על הפרקים
אהבתי את זה שהם השתמשו בעובדים מהמשרד עו"ד מהעונה הקודמת כדי להסביר לנו מה קרה בעבר, אבל חבל שאנחנו לא יודעים למה Dae Young נפרד מהראשית ההיא.. בטח נגלה בהמשך, ואני מקווה שהיא תעשה תפקיד אורח בעונה הזאת איכשהו
באראשי 2.0 ממש חמוד
חבל שאין יותר קטעים איתו..
אני לא מבינה איך אנשים יכולים לזרוק אותו (או בכלל בע"ח)
הראשית מעצבנת אותי. והיא גם פסיכית
הוא היה בן 8 כשהוא עשה את מה שהוא עשה (וגם זאת לא הייתה אשמתו, אז היא סתם כעסה עליו אז), והיא נטרה לו טינה במשך 20 שנה על השטות הזאת
ובכלל, נראה שחוץ מדיכאון יש לה גם הפרעות אכילה ובעיות בדימוי העצמי שלה.. המצב שלה רע אם היא חושבת ש 57 ק"ג נחשב שמן
אבל אם כבר, אני מקווה שהם יתמקדו בזה קצת יותר כדי להסביר שזה רע..
לפחות Dae Young מצא מתחרה ראויה מבחינת החפירות וההסברים על האוכל
מה נסגר עם הבחור שהראשית מאוהבת בו? כמה פעמים היא צריכה להגיד לו מה השם שלה ואיפה היא גרה עד שהוא יצליח לזכור את זה?
אפשר לעשות יופי של משחק שתייה על כל פעם שהוא קורא לה writer Park
אבל חוץ מזה הוא נראה די בודד ומסכן..
גם מול וגם האחות של הירקנית מ"Wonderful Days" משחקים פה, והם עוד אמא ובן.. אבל אני לא אוהבת אותה גם פה מאיזושהי סיבה
tvN עשו יופי של פרסום עצמי בסדרה הזאת.. זה נראה כאילו הערוץ טלוויזיה היחיד שיש להם שם זה tvN, וזה ערוץ כבלים בתשלום, אז לאנשים ממוצעים וקשיי יום כנראה שלא יהיה אותו (בעיה קלה באמינות
)..
בכל מקרה, אני חושבת שהפעם היחידה שהטלוויזיה הייתה דלוקה על ערוץ אחר זה כשהייתה שם תוכנית אוכל כלשהי
כמה דברים לעומת העונה הקודמת:
1. אני רוצה את הראשית מהעונה הראשונה בחזרה
גם אהבתי אותה ואת הדמות שלה יותר, גם הכימיה שלה עם דוג'ון הייתה יותר טובה לפי דעתי, וגם הסצינות של האוכל איתה היו יותר טובות לפי דעתי (אני מצרפת סרטון אוכל מהעונה הראשונה להדגמה)..
2. שיר הנושא של העונה הקודמת היה יותר טוב.. לא שהשיר הנוכחי גרוע, אבל חיבבתי את הקודם יותר.
3. זאת רק אני או שהפעם יש פחות קטעים של אוכל ויותר עלילה? או שהקטעים של העלילה פשוט נהיו כבדים יותר ורציניים יותר, ובגלל זה זה מרגיש ככה..
בסה"כ הייתה התחלה די חלשה לדעתי לעומת העונה הקודמת, אבל נקווה שזה ישתפר בהמשך..