סופסוף סיימתי לראות את הפרקים
דברים טובים:
אני אוהבת את זה שהם מגוונים עם האוכל - פעם אוכל סיני, פעם אוכל הודי וכו'.. והאוכל מהסופר בהחלט היה מעניין.
ניסונות ההתחמקות של הראשית מבעלת הבית של הדירה היו משעשעים
הבחורצ'יק המסתורי מעליית הגג ממש חמוד. למרות שהוא לא נראה בן 30.. מעניין אותי לדעת מה הסיפור שלו. וגם אהבתי את זה שהוא ביקש סליחה מהסבתא אחרי שהוא טעה והתעצבן עליה, וגם שהוא ירד על הראשית כשהיא נדחפה לארוחה שלו בבית של הסבתא, כי באמת הגיע לה.
באראשי 2.0 ממש מתוק
וברור שגם הוא לא מקשיב לראשית שלנו
אני אוהבת את זה שדה יונג ממש מנסה לקרב בין הראשית לסאנג וו, אבל בסוף הם מקתרבים לבד בלי קשר לפעולות שדה יונג עשה..
זה שקווין מ u-kiss הופיע שם לחצי שנייה (הוא היה הדייט של הבחורה מהסופרמרקט כשהם הלכו לראות את הפריחה).
כל הקטעים שהראשית רבה עם חבר של דה יונג על התשומת לב שלו היו משעשעים וילדותיים בו זמנית. והראשית הייתה ממש רעה אז
ה bromance של דה יונג וסאנג וו
דברים פחות טובים:
עד מתי נצטרך לשמוע את הבכיינות ואת הקיטורים של הראשית?
העניין עם האופניים היה אחד הדברים המטומטמים שהראשית עשתה. לא חשבת על זה שאופניים עולים כסף? מן הסתם זה יבוא על חשבון משהו, ואם אין לך הכנסה קבועה אולי זה לא רעיון חכם במיוחד לקנות אותם.. ובכלל, עצם זה שהיא קונה אותם רק בשביל הבחור
בעלת הדירה מתחילה לעצבן אותי.. ואיך זה שהיה לה מפתח לדירה של דה יונג, אבל לדירה של הראשית אין לה מפתח? זה היה מקל עליה לבדוק אם הראשית נמצאת ומסתתרת ממנה או שהיא באמת לא שם..
לבאראשי 2.0 אין מספיק זמן מסך.
הבחורה שעובדת במשרד עם סאנג וו גם מעצבנת אותי.
הראשית הזאתי
דה יונג היה ממש נחמד ועזר לה למכור את האופניים שלה (והוא משלם מחיר כבד על זה
) והדבר היחיד שמעניין אותה זה סאנג וו ומה שהוא אמר לה וכו' וכו'.. בקיצור, היא ממש חצופה וכפויית טובה ומרוכזת בעצמה.
תוספות:
הם בני 30 או 31?
משום מה חשבתי שהם בני 28 או משהו בסגנון, ולא 30+
הפרק הבא נראה מעניין לפי הקטעים שהיו בסוף פרק 6
בכללי היה שיפור לעומת הפרקים הראשונים, נקווה שזה ימשיך ככה