תגובה על הפרקים
נלך לפי דמויות הפעם כי זה יותר קל
סוג'י:
היא פשוט מעצבנת. ופתטית. אני רוצה את הראשית הקודמת
אני יודעת שזה לא יקרה, אבל אני ממש רוצה שהיא תישאר עם סאנג וו, לדה יונג מגיע יותר טוב ממנה
כן ריחמתי עליה קצת כשהיא חשבה שסאנג וו לא רוצה אותה, אבל לפחות היא הבינה שזה לא קשור לאיך שהיא נראית והיא חזרה לאכול נורמלי, ואפילו בצורה קצת מוגזמת.
ואני שמחה שסאנג וו הציע לה לצאת איתו סופסוף, גם אם דה יונג נפגע מזה (וזה אומר שעכשיו נתחיל לראות קצת יותר אקשן עם המשולש\מרובע הזה שלהם עם האחות של הזאתי מהמשרד
).
אגב, זה די מפתיע שהיא הצליחה להשיג את הבחור אחרי שהיא עשתה בערך את כל הטעויות האפשריות, אז זה בהחלט ראוי להערכה
היה משעשע שהיא וסאנג וו התחברו בעזרת קללות וללכלך על דה יונג
וגם הקטע שהיא הייתה שיכורה היה משעשע.
אני לא מבינה משהו בקשר לדייר על הגג - כשהיא חשבה שהוא מעוניין בה היא רק חיפשה דרכים להגיד לו שהיא לא מעוניינת, אז למה כ"כ הפריע לה שהוא התעניין בבחורה מהסופרמרקט? היא אמורה לשמוח מזה, לא לקנא בה
דה יונג:
הוא התחיל להתאהב בסוג'י, אבל ברור שהוא עוד לא הבין את זה
אני אוהבת את הקטעים שהוא שוב נכנס לאטרף כשהוא מסביר על אוכל
זה היה קצת חסר בעונה הזאת, אז אני שמחה שזה חזר.
הקטע עם הבננות
היה מצחיק.. מי באמת חושב על הדברים האלה?
וברור שהוא יספר לסאנג וו בטעות שסוג'י מעוניינת בו
לפחות הוא ביקש ממנה סליחה אחרי זה..
זה חמוד שהוא דואג לסוג'י, בין אם זה להרביץ לסאנג וו כשהוא פגע בה ובין אם זה לבדוק שהיא לא חולה כשהיא לא אספה את העיתונים מבחוץ וכדומה.
סאנג וו:
מה הקטע עם התגובה שלו כשהוא גילה שסוג'י מעוניינת בו?
לפחות הוא זרק את הכללים שלו לפח והציע לסוג'י לצאת איתו סופסוף.. נקווה שזה יילך להם
ואני שמחה שהוא נפתח גם עם סו ג'י והוא הראה לה עוד חלק באישיות שלו שרק דה יונג ראה עד עכשיו.
חבר של דה יונג:
הוא החברה שדה יונג מעולם לא רצה
הוא ממש קרצייה, אבל לפחות הוא עושה טוב את התפקיד שלו בתור ההפוגה הקומית של הסדרה, כי הקטעים שלו עם דה יונג מצחיקים.
הוא לא בנאדם רע, הוא פשוט בודד, ותלותי.
הדייר על הגג:
אז בינתיים אנחנו יודעים שיש לו הרבה כסף ממקור לא ידוע, הוא משקר בקשר לגיל שלו והוא בורח ממישהו\משהו כי הוא לא רוצה שיזהו אותו (ולכן הוא גם לא רצה להצטלם וכו').
יש לי תיאוריה לגביו - הסבתא אמרה שההורים שלו נפטרו ושהוא לקח את כספי הביטוח שלהם, אז אני חושבת שהוא השיג את הכספים האלה במרמה איכשהו (אולי הוא הרג אותם? הוא נראה קצת פסיכי
) ומאז הוא בורח. הוא מתרחק מדה יונג כי הוא סוכן ביטוח, והוא מתרחק מהחבר של דה יונג כי הוא היה בלש וכי הוא חוקר תרמיות ביטוח, והוא פשוט לא רוצה שיתפסו אותו. וזה גם מסתדר עם זה שהוא לא שונא את דה יונג בגלל סוג'י כי ראינו שהוא לא מעונין בסוג'י
בהתחלה שמחתי שהוא מתעניין בבחורה מהסופרמרקט, אבל נראה שהבחור די קריפי
אני גם לא מבינה למה הוא נתן לבן של בעלת הדירה (מול
) כסף..
המעצבנת מהמשרד ואחותה:
התפוח ממש לא נופל רחוק מהעץ ואחותה יותר מעצבנת ממנה.
הקטע שאחותה רקדה היה פשוט פתטי.. כשהיא אמרה שהיא תראה לו שהיא מעוניינת בו עם הגוף שלה חשבתי שהיא תנשק אותו, לא שהיא תעשה את זה
זאת מהמשרד בכלל נשואה באמת? ולמה היא נטפלת כ"כ לסאנג וו? זה נראה כאילו היא מעוניינת בו בעצמה באיזשהו מקום
באראשי 2.0:
אין לו מספיק זמן מסך
אבל הוא היה ממש חמוד בקטעים איתו
הם באמת צריכים להיסגר על שם, כי כל אחד קורא לו אחרת (למרות שאני תמיד אקרא לו באראשי 2.0
).. שמישהו יאמץ אותו כבר
דמויות נוספות:
הבחורה מהסופרמרקט - אני שמחה שהיא לא לקחה את העבודה ההיא בבר, זה אומר שיש לה קצת שכל
הסבתא - הסבתא חכמה והיא גובה כסף מסוג'י על אוכל ודברים אחרים..
בעלת הדירה - מסתבר שהיא עושה קניות אצל הסבתא וגונבת לה אוכל מעליית הגג
אבל היא לא מתייחסת יפה לבן שלה והיא גם גונבת לו כסף
בכללי - לצערי העונה הזאת עדיין לא מתקרבת לעונה הראשונה, למרות השיפור מהפרקים הראשונים.