אחרי העונה הקודמת זה היה ברור שהדייר על הגג לא רצח את הבחורה ושהיא חיה ונושמת ופשוט נעלמה מסיבות אחרות, אבל ניסיון יפה..
בכל מקרה, אני מחבבת את הבחורה מהסופרמרקט (לא יעזור, אני אקרא לה ככה עד סוף העונה גם אם היא תחליף עוד כמה מקומות עבודה
), גם אם היא ניצלה קצת את הסבתא כדי להשיג את מבוקשה..
אגב, הבחורה מהסופר גם מככבת בקליפ של היוסונג מביסט
סוג'י וסאנג וו באמת חמודים ביחד.. ואני שמחה לראות שלא מפריע לו שהיא הייתה שמנה בעבר. חבל לי שהיא לא נפתחת אליו יותר ועדיין עסוקה בלהעמיד פנים כדי למצוא חן בעיניו. רק נקווה שהם יחזיקו מעמד עד סוף העונה כדי שהיא תעזוב את דה יונג בשקט
ההתנהלות הכספית שלה - לא למדת מטעויות? למה לקנות שוב אופניים במקום לבקש אותם בחזרה מדה יונג?
וכל הקטע שהם סיבכו את דה יונג בזה כי היא לא רצתה לספר למעצבנת מהמשרד שהם יוצאים פשוט היה מטומטם ומעצבן..
הבחורה המעצבנת מהמשרד והחבר של דה יונג - יש לי תחושה שהם יסיימו ביחד בסוף, אבל אני לא חושבת שהם מתאימים. ולאף אחד לא מגיע עונש כזה כמו להיות איתה.
אני די מרחמת על חבר של דה יונג.. הבת שלו מנצלת אותו רק בשביל כסף, אישתו (או גרושתו?
) מתייחסת אליו כנטל והוא ממש בודד..
גם נראה שהמעצבנת מהמשרד בודדה, אבל זה עדיין לא תירוץ להתנהגות שלה.. מעניין איך בעלה ומה טיב מערכת היחסים ביניהם (ונראה שנקבל על זה תשובה בפרקים הבאים)
דה יונג סופסוף מבין מה זה להיות לבד (ואולי זה יגרום לו להתייחס קצת יותר טוב לחבר שלו..), כשכולם מסביבו נהיים עסוקים..
באראשי 2.0 הוא כנראה באמת באראשי מהעונה הקודמת.. הקטע עם הקרטון הוכיח את זה סופית
(או שהם מצאו 2 כלבים מאותו גזע שמאולפים לעשות בדיוק את אותם דברים..)
וזה באמת לא לעניין שהם קיצצו גם את הסצינות של האוכל, בנוסף לנאומים של דה יונג.. זה קצת מאבד מהפואנטה של הסידרה.
אגב, הפרקים הבאים נראים מעניינים