אני מציעה לחכות. שבת שלום.
ראשית אומר מעולה שישנה צפייה משותפת זה נחמד מאוד, ודיי מעניין לקרוא את החוות דעה של מי שיכול להגיב באותו שבוע.
אני לא הספקתי להגיב בזמן האחרון כי אין לי זמן, אז סלחו לי על כך.
בכל מקרה, אני רוצה לומר שלפי דעתי אנחנו צריכות לחכות לדרמה של ג'ונקי.
The Joseon Shooter תחל ב25.6 שזה בסוף חודש 6, אבל בהחלט דרמה סופר איכותית עם המון דילמות שיוצבו לפנינו עם אחד
השחקנים היותר גדולים בקוריאה לצד נאם סאנג מי המתוקה שהייתה כבר לצידו בזמן כלב וזאב.
למה אני אומרת את זה? כי לטעמי Witch romance היא דרמה שהיה מאוד קשה להגיב עליה. היא דיי פשטנית, ועלילה ממוחזרת.
לא היה לכל אחד מאיתנו מה לומר יותר מדי כי מלבד הזוג הראשי לא היה על מה לדבר. אם ניקח את הדרמה המשפחתית יש הרבה מה
לומר, והרבה על מה לדבר. משמע, לעלילה יש פאקטור רציני בדיון שלנו מדי שבוע. אני חושבת, שדרמה קומדיה פשוטות יחסית, לא יהיה
יותר מדי מה לומר. King of High School Life Conduct תהיה קומדיה רומנטית עם שחקן סופר מוכשר שאני מאוד אוהבת, אבל הדיון
על הדרמה יהיה מאוד פשטני, כמו הוא חמוד, הוא שחקן טוב, אוי זה היה מצחיק, אבל לא מספיק דילמות כמו בWD שיש הרבה מה לדבר.
הדרמה של ג'ונקי תהיינה מושלמת לדיון, השאלה כמה יראו אותה חח..
מה שכן, אם לאף אחד אין כוח לחכות, אז אני מעדיפה את Trot Lovers ששוב לא יהיה הרבה מה לומר כי זאת דרמה מוסיקלית, אבל
מצד שני יש כאן קאסט איכותי מאוד של שחקנים, במיוחד הראשית Jung Eun Ji ואני מצביעה לזה אם לא מחכים.
אגב חפרתי כדי להבהיר את הנקודה שפשוט צריך לדון כמה שיותר כי זה באמת נחמד.