סיכמוש
שאלת השבוע: מכיוון שזה סיכום שלי וחד פעמי אני מרשה לעצמי לקחת עליו בעלות- מה דעתכם על בריטני ספירס?
יחסי עם בריטני מורכבים. כשהיא התחילה אני חושבת שהייתי בגיל העשרה המוקדם ולא אהבתי אותה. אז הייתי בתקופת הסמאשינג פאמפקינס שלי ומאוד נגעלתי מכל דבר שהיה פופי ו... שמח.
התאהבתי בה רק לפני כמה שנים כשהיא נכנסה לשלב חשיפת חלקי גופה בפרטיים בפרהסיה
, גילוח הראש, אופס שוב נכנסתי להריון, אופס נהגתי עם סיגריה ביד, קפה ביד השניה ותינוק על הברכיים.
ואז ההופעה הגרועה שלה באחד מטקסי הפרסים וקמפיין leave britney alone! זה היה פנטסנטי.
אין, בשלב הזה ליבי כבר היה שלה.
אבל כבר עברו כמה שנים מאז והיא לכאורה התמתנה... שזה די משעמם. אין לי ממש מושג מה היא עושה בימינו.
היום הכי טוב השבוע: היה שבוע די סטנדרטי.
היום הפחות טוב השבוע: כנל, שבוע די סטנדרטי.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: שמעתי את מאחורי הקלעים לסיפורי הזימה מאחורי העזיבה של שרון גל את ערוץ 10 וזה היה... אני לא יודעת אם מצחיק זו המילה הנכונה, אבל צחקתי. אם הכל יחשף בציבור זו יכולה להיות עלילה נהדרת לסרט
מבוסס סיפור אמיתי על סקס תככים וגועל נפש של בני אדם מאחורי שולחן השדרנים.
קניית השבוע: X
תוכניות לשבוע הבא: מלא עבודה כרגיל.
סדרה: הסוף של סמאש היה נהדר. החסך של משחקי הכס היה ממש מורגש. האמת שאני בבעיה, מצאתי את עצמי חסרת תוכניות טלוויזיה. היו יומיים שלא ראיתי כלום, למרות שחיפשתי מה לראות. לא היה לי כוח להתחיל סדרה חדשה ושלי נגמרו
סרט: X
ספר: טוב, אז אני מדי פעם עוד קוראת סיפור פה ושם בספר של סיפורי האחים גרים ומאוד נהנת.
אבל אני בעיקר קוראת תכנים אקדמיים עבור התזה. השבוע קראתי כמה דברים מעניינים- ילדות בכיתה א-ב שרות שירים של ביונסה ומעבדות את המילים של השירים בצורה שתתאים לגיל ולעולם התוכן שלהן, בנות בגיל העשרה המוקדם לומדות להתמודד עם מערכות יחסים ואהבה ודנות בנושא על בסיס שירים של טיילור סוויפט, ויש לי עוד ערימה של תכנים כאלה ואחרים לקרוא במהלך הסופש. האמת שאת הדברים המגניבים כבר קראתי, נשאר רק השעמום והשממון. סופש מבאס לפניי.
שיר: אוקי, תנו לזה צ'אנס.
http://www.youtube.com/watch?v=mzLJYvk0FM8
זו גרסת קריוקי לשיר back to you של בריאן אדמס בבורמיזאית!
וזה נפלא.
הייתי בבורמה לפני כמה שנים ויש שם אובססיה מטורפת לשירי בריאן אדמס מתוגרמים. איכשהו יצא משיחה הזויה שנזכרתי בזה אתמול וזה החזיר אותי לימי בורמה שלי.
תמונת השבוע: וואו, העלתי כבר כל כך הרבה תמונות לכאן השבוע... נו טוב, עוד אחת מהז'אנר.