פרק חלש כקודמו, זה נראה כי הסדרה מדרדרת לא יצא לי להגיב על הפרק הקודם, אבל הוא ממש היה לא קשור למציאות, הזוי משהו. כל הסיפור עם תמרה אוגוסט הדרקון הזה נראה גם כן הזוי, ועוד הקטע שהיא מחשמלת אותו והוא נהפך לילד, אה? ואו. בכללי היה פרק משעמם, הם כאילו הרעים של הסדרה?
הפרק היום היה פשוט פרק בוא נעביר את הזמן, היה אפשר לדעת עוד מה יקרה בפרק כי אמילי דה רבין פצתה את פיה בכל האתרים וסיפרה דברים נראה לי שהתסריטאים שכחו כבר מהפרק, מי נתן לה לדבר?
לא היתה התפתחות וכל הפרק נבנה על מערכת יחסים... שוין לתחילת העונה אבל איך הם יעשו קליף האנגר עם הפרקים האלה? אני בטוחה שהעונה תגמר בפוזה מפגרת ולא יהיה בכלל מתח.
אפילו זה שהוק היה המשלוח כביכול לא ריגש, ובשיט לא מעניין אותי מה ששני אלה עושים... לאחד יש תסמונת מרקו והשניה סתם מעצבנת.
באמת שמאז הפרק שקורה מתה הסדרה רק מדרדרת, פיהוק אחד גדול... זה מזכיר לי את הפרקים בעונה הקודמת שמרי מרגרט הואשמה בהריגת קת'רין וזה רק נמרח.. לפחות אז זה היה באמצע העונה, אבל פה זה ממש ממש ממש בסוף.
פעם הסדרה הזו היתה סדרת הדגל שלי, היתי רואה ביום שיוצא בלי תרגום ולאחכ משלימה עם תרגום שחלילה אני לא אפספס משהו..
אבל את הפרק הקודם ראיתי רק בלי תרגום כי אני נשבעת שלא יכלתי לעבור עוד פעם את השיעמום הזה...
הפרק היה פיהוק אחד גדול. לרגע חשבתי שבאמת נפטרנו מהנרי, חבל שלא...