שרשור תמונות מצאתם תמונה חמודה/מצחיקה/מתוקה וכו' שבא לכם לשתף? זה המקום
M maayanro123 New member 6/7/14 #1 שרשור תמונות מצאתם תמונה חמודה/מצחיקה/מתוקה וכו' שבא לכם לשתף? זה המקום
M maayanro123 New member 6/7/14 #1 אז התחלתי לראות Gap Dong.. עכשיו תדמייינו אותו גם בוהה בכם ככה. בהחלט יכול להיות מטריד. אני חייבת לציין שבינתיים לי ג'ון עושה עבודה טובה ותודה לכרמל על ההמלצה להתחיל את לראות את זה
אז התחלתי לראות Gap Dong.. עכשיו תדמייינו אותו גם בוהה בכם ככה. בהחלט יכול להיות מטריד. אני חייבת לציין שבינתיים לי ג'ון עושה עבודה טובה ותודה לכרמל על ההמלצה להתחיל את לראות את זה
L Larc En Ciel New member 6/7/14 #1 חח ראיתי את התמונה כשהוא פירסם אותה בטוויטר מסתבר שגם ביום עם לו"ז עמוס, כשאין לו זמן לנשום, הוא לא מוותר על אוכל טוב, ונו מי יכול להאשים אותו?
חח ראיתי את התמונה כשהוא פירסם אותה בטוויטר מסתבר שגם ביום עם לו"ז עמוס, כשאין לו זמן לנשום, הוא לא מוותר על אוכל טוב, ונו מי יכול להאשים אותו?
M maayanro123 New member 6/7/14 #1 Nichkhun מ 2PM החליט להיות יצירתי ההסבר שלו לתמונה הוא שהוא נולד בשנת הדרקון. הצלחתם למצוא דימיון? #נלקח מהטוויטר שלו.
Nichkhun מ 2PM החליט להיות יצירתי ההסבר שלו לתמונה הוא שהוא נולד בשנת הדרקון. הצלחתם למצוא דימיון? #נלקח מהטוויטר שלו.
L Larc En Ciel New member 6/7/14 #1 חח הוא כ"כ מתוק אני מתה על כל השטויות שהוא עושה חחח ובכלל 2PM ממש סטלנים
M maayanro123 New member 6/7/14 #1 יונגהווא מתכונן לשלושת המוסקטרים התמונה צולמה במהלך ההכנות לצילומים לסדרה. #נלקח מהטוויטר של יונגהווא.
יונגהווא מתכונן לשלושת המוסקטרים התמונה צולמה במהלך ההכנות לצילומים לסדרה. #נלקח מהטוויטר של יונגהווא.
M maayanro123 New member 6/7/14 #1 Tigger Attack! טוב, Bang Yong Guk ממש אוהב בובות טיגר, והוא מקבל המון כאלה ממעריצות, בעיקר בהופעות של B.A.P. זאת התוצאה אחרי ההופעה האחרונה שלהם לסיבוב, שנערכה בבנגקוק. הבחור שקבור מתחת לכל הבובות זה אחד מהמנהלים של B.A.P. #נלקח מהאינסטגרם של גוקי.
Tigger Attack! טוב, Bang Yong Guk ממש אוהב בובות טיגר, והוא מקבל המון כאלה ממעריצות, בעיקר בהופעות של B.A.P. זאת התוצאה אחרי ההופעה האחרונה שלהם לסיבוב, שנערכה בבנגקוק. הבחור שקבור מתחת לכל הבובות זה אחד מהמנהלים של B.A.P. #נלקח מהאינסטגרם של גוקי.
L Larc En Ciel New member 6/7/14 #1 דוג'ון קיבל עוגת כדורגל ליום הולדת ממעריצות באירוע חלוקת חתימות שהם ערכו
C carmelbn443 New member 6/7/14 #1 הוא כזה מהמם זאת התאורה או שהשיער שלו כהה יותר? אני בכל אופן אוהבת אותו בכל צבע וצורה. אבל שיער כהה מתאים לו הרבה הרבה יותר
הוא כזה מהמם זאת התאורה או שהשיער שלו כהה יותר? אני בכל אופן אוהבת אותו בכל צבע וצורה. אבל שיער כהה מתאים לו הרבה הרבה יותר
L Larc En Ciel New member 6/7/14 #1 אממ אני חושבת שזאת התאורה וכן אני מסכימה, השיער הכהה יותר מתאים לו. לקח לי זמן להתרגל לצבע שיער הבהיר, וטוב סיכמנו שהוא
אממ אני חושבת שזאת התאורה וכן אני מסכימה, השיער הכהה יותר מתאים לו. לקח לי זמן להתרגל לצבע שיער הבהיר, וטוב סיכמנו שהוא