היתה לך חוויה מיוחדת גם הסרט הזה הוא מיוחד לצפייה וגם לפגוש את הבמאי.... זכית!
כתבתי ממש מעניין, כל הכבוד.
חייבת לשתף כאן את החוויה שלי עם הסרטים עליהם דיברת, OLDBOY היה זבנג רציני גם בשבילי. אבל כבר הכרתי את הז'אנר, אז זה לא היה הפתעה מבחינת ה.. חוויה. אבל כן היה הפתעה מבחינת התכנים והעוצמה. זה עלה על כל דימיון. סרט שאחרי שרואים אותו אפשר להגיד WOW וזהו. אין מה להוסיף. אני עדיין בהלם שהאמריקאים העיזו לעשות לו חיקוי. אין מצב שאראה אותו. הספיק לי הDEPARTED של סקורסזה. מזלו שהיה שם ג'ק ניקולסון...
אני זוכרת שאמא שלי ראתה את הסרט ואמרה שהוא נחמד אבל לא הצליחה להבדיל בן דיקפריו למט דיימון
ולא שהיא לא מכירה אותם אבל הם נראו לה פשוט יותר מדיי דומים!!!! ושתביני, הסרט המקורי הוא מהונג קונג זה אומר שכולם אסיאתים ויאנו נראים אותו דבר, אבל שם היא לא התלוננה... נקודה למחשבה לתעשיה ההוליוודית...
עכשיו לגבי "ראיתי את השטן"... היה איזה יום שהייתי עצבנית ומתוסכלת על מישהו וזה הסרט שבחרתי לראות כדי "להתאוורר" זאת היתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי. מה שקיבלתי זה ניקוי ראש מלא. כמו איתחול מחשב. ניקה את הכל! שום תסכול, שום עצבים. אחרי שסיימתי לראות אותו יותר לא הרגשתי כלום! מאז אני יודעת מה לעשות כשאני מרגישה רע. ותעשיית הקולנוע הקוריאנית מספקת סרטי אקשן, מתח ונקמה איכותיים בלי סוף.