עונה
אתם צופים בכאלה או מתעבים כל מה שמתקרב לזה? לעתים נדירות. דגמתי ממש מעט, ואין לי סבלנות לפורמט ולקצב של התכניות שכן ראיתי - זה יותר מדי ארוך ונמרח בשבילי, וזה לא סוג ההומור/פעילות שמרתקים אותי. אילו הייתה גרסה ערוכה ומקוצרת - אולי הייתי צופה יותר.
תצפו בתוכנית כזאת בגלל הקאסט\אורחים או בגלל התוכנית עצמה והנושא שלה? רק בגלל סיבה אחת - מר גומות
התכניות היחידות שדגמתי הן ספיישל אחד של 1N2D שבו הוא התארח (על תקן החבר הטוב של לי סונג גי, שהיה אז חבר קבוע בקאסט), וכמה פרקים של Grandpas over flowers, שם לי סו ג'ין הוא "נער המזוודות" שמסונג'ר ע"י הסבים.
שתי התכניות הנ"ל מבית היוצר של המפיק Na המרושע הידוע בכך שהוא אוהב להתעלל במשתתפים
יכול להיות שהייתי נהנית יותר מתכניות שלא בהפקתו - אבל אין לי מוטיבציה לנסות. אה, בעצם יש לי על הכונן גם פרק של Running Man שבו התארח מר גומות לפני כמה חודשים - עדיין לא צפיתי בו.
תוכנית אהובה? אין כזו
תוכנית שאין סיכוי שתצפו בה? לא מכירה מספיק תכניות כדי לענות על השאלה הזו
הייתם משתתפים בתוכנית מהסוג הזה? אם כן, באיזו תוכנית? אין מצב שהייתי מצטלמת לתכנית כזו
שונות - תמונות מתוך העונה החדשה של Grandpas over flowers ביוון, שבה צירפו למר גומות את נערת המזוודות צ'וי ג'י-וו. אומרים שיש ביניהם כימיה מעולה (אבל גם זה לא יגרום לי כנראה לצפות... מה גם שאני לא בטוחה שיש תרגום). התכנית גם זוכה לרייטינג מעולה, יחסית לערוץ הכבלים שבו היא משודרת.