מצבן בעולם?
כמה הרוויחה שלי המסכנה והנדכאית כשעבדה בערוץ 2 בלהתלהם ולז&&* בשכל? רק 50K? מסכנה. באמת מעניין איך היא הצליחה להתקיים ככה כגרושה ואם חד הורית. מזל באמת שהיו המזונות של הגרוש שלה.
בעתיד, ולא המאוד קרוב, תהיה אישה שגם תהיה מס' 1 וגם תהיה בשלה ומתאימה לכך. קוראים לה עינת וילף, היום היא יו"ר ועדת החינוך, ובזמנה הפנוי עושה עבודה שמשרד החוץ לא עושה כשהיא מתראיינת ב4 שפות. בניגוד לשלי וציפורה, היא יודעת שאין קיצורי דרך, אבל היא עוד תראה את כל הדרך, אם רק תרצה. אף אישה לא זכאית לתמיכה שלי רק כי היא אישה, ממש כמו הגברים - היא זכאית לתמיכה שלי אם ורק אם היא ראויה לה.
אבא שלי? בניגוד לאבות אחרים מסויימים שלא נזכיר את שמם, הוא לא החליט להשאיר אותנו עם אמא שלי וללכת, ועוד להציג את עצמו כפמיניסט דגול המאמין בהעדפה מתקנת בשל כך. אבל כשהוא רוצה לעצבן אותי, הוא אומר שהוא רוצה להצביע לשלי כי הוא רוצה שתהיה ראש משלה אישה, וכך נהג גם בבחירות הקודמות. אז הוא לא עשה את זה, וכולי תקווה שלא יעשה את זה גם הפעם (אם כי הפעם זה מסובך יותר, כי בעוד שעם אמא שלי ההליך הכירורגי של ניתוק הפתק "אמת" מהיד הצליח וזה אפילו לא היה קשה מדי, עם אבא שלי מסתבר שזה קצת יותר בעייתי).