יאללה אני מצחיק מה שהביא אותי לפורום...
ב2003 בערך הייתי בצ'אט באתר באנגלית של ניק קרטר ובמקרה ממש(!!) הכרתי שם מישהי שקוראים לה סיון שהיא גם בגיל שלי וגם מישראל
אז החלפנו איסיקיו XD ואז היא סיפרה לי על הפורום של בקסטריט בתפוז! אז נכנסתי לראות.. ומשום מה בהתחלה לא כתבתי שם.. אני לא זוכרת למה.. אז במקרה ממש חיפשתי לראות מה הסיכוי שיהיה פורום על זינה חח ומצאתי!! והוא אשכרה היה קיים חי ובועט!
אז זה היה הפורום הראשון שכתבתי בו, ורק אחר כך כתבתי בפורום בקסטריט..
ופשוט התמכרתי לבנות, לצחוקים שעשו בפורום, ולדבר על זינה בעברית..
ואו להתחיל לפרט עם מה יצאתי מהפורום... בא לי פשוט לבכות באמת... זה היה פורום עם כל כך הרבה חוויות וצחוקים..
אחד הדברים שאני הכי זוכרת זה איך הדיבור שלי על גבריאל לאט לאט השתנה מרגשות "תמימים" להבין על הזהות המינית שלי באמת... אפשר להגיד שפחות או יותר הפורום הזה זה הפעם הראשונה שיצאתי מהארון! מצחיק ומוזר בו זמנית..
איך פתאום מסתם "גבריאל כזאת יפה!" ל-"וואי איך הייתי רוצה לנשק אותה".
זה גם היה המפגש פורום הראשון שלי שהייתי בו. אני זוכרת איך פחדתי ואיך אמא שלי פחדה חחחח להיפגש עם אנשים מהאינטרנט שאני לא מכירה XD אז זה היה ממש BIG NO NO כזה.. מסוכן... והייתי כולי ילדה צעירה בת 15-16 חחח
אבל היה ממש כיף! והכרתי בנות מדהימות
שיר, נטע, תמר, ניבה, נראה לי אביב, ירדן.. הייתה גם שירן אחת..
כל השירשורים שלנו בחופש הגדול שהיינו נשארים עד 6 בבוקר ערים
ועושים ערבים של "לא ורצים לישון רוצים להשתגע"
ובמסנג'ר השיחות ועידה שלנו!
אוףףףף ממש עצוב לי עכשיו
לפורום הזה יש כל כך הרבה חשיבות בשבילי.. שלב כל כך מקסים ומיוחד בחיים שלי שאני לעולם לא אשכח
כמובן לכל האנשים המדהימים והמקסימים שהכרתי פה בצורה יותר עמוקה- ליאורה!!!! החברת דימדומים שלי
עדיין לא מצאנו מסורת חדשה
יעל!! טוב כמובן שכולנו ממשיכים להיות חברים גם בפייסבוק חח זה לא פרידה.. אבל ראוי לציין בכל זאת!
ושירה! החברת קומיק קון הישראלית שלי שהלכנו כמה פעמים
את זוכרת את ההרצאה על באפי וזינה ואיך התעצבנו על איך שהמרצה ירדה על זינה ורק היללה את באפי כל הזמן?? חחח
ואופיר
ואיתן
ואדם (סקוואד לידר)
וניבה שנתנה לי נקודות מנחות לגבי הכנס זינה הראשון שלי, תודה לך על זה!
ולדפנה הדוקטורית החמודה שלנו
תודה לכולכם על כל החוויות, הצחוקים, המפגשים וכל הכיף שעשינו פה ומעבר, חולה על כולכם
ומקווה שנצליח לשמור על הקשר הזינאי בקבוצה החדשה שלנו בפייסבוק
וכמובן ללוסי ורנה וכל הקאסט של זינה שחיברו את כולנו ביחד!
ועל זה שזכיתי לפגוש אותן 3 פעמים בלוס אנג'לס ולהגשים את חלום חיי