יאיייייי יש לי התפקדות עם הישג!
העיסוק העיקרי בחיי כרגע: עבודההההה
הסדרות שראיתי בימי הקיץ היבשים: השנה עשיתי רשימה אז שימו לב:
בנות- עונות 2-4
רבולושן- 2 העונות. אחלה סדרה!
הפמליה- הכלללל חוץ מהסרט!
המתים המהלכים-
סדרה מושלמת חוץ מהפרק שעשה לי סיוטים אמיתיים לגמרי בלילה.
זהות נעדרת- או בשמה המקורי לג'נד AKA סדרה עם שון בין שהוא לא מת בה
(ספוילר).
קשר דם- קייל צ'נדלר
וחוצמזה ראיתי עונות ראשונות של כל מיני סדרות די חדשות אז: זו, בולרז, הכי גרועים שיש, איי אם קייט, אנריל, שומרי האוצרות...
הסדרות שהשלמתי במשך השנה (האם ממה שתיכננתם):
סיקס פיט אנדר!!! ווהו!! ראיתי!! סיימתי!!! אהבתי חלקית!!! וראיתי עוד כל מיני דברים בדרך: אווייק, סדרה עם לוציוס מאלפוי שבוטלה
, ג'ינקס (דוקו), קרייסיס (נראה לי גם בוטלה אבל הייתה ממש כיפית), דיג (עוד אחת עם לוציוס שבוטלה, נראה לי הוא נאחס), הרשימה השחורה (גם כיפית), כיסא פנוי (מיני סדרה טרחנית), מופע שנות ה-70 את כלללל הסדרה
, בלש אמיתי את שתי העונות, לוקינג! השלמתי סוף סוף, בתוך הבועה את שתי העונות ואז בלייב לשלישית ואז היא בוטלה! וג'יין הבתולה ראיתי במרתון ועכשיו התחילה עוד עונה ולהגנתי היא זכתה בגלובוס הזהב אז ידעתי מראש שהיא לא תבוטל!
הסדרות שאני רוצה להשלים: כרגע אני מתכננת לסיים את נאשוויל, אני בעונה 2 מתוך 4. וחוצמזה אני רוצה לראות אורפן בלאק, שרלוק וקליפורניקיישן שעלתה לויאודי...
הסדרה שבא צפייה חוזרת: בא לי את ורוניקה מארס ואת האוסי משום מה!!!
הסדרה שאני הכי מחכה שתתחיל (או חיכיתי): המתים המהלכיםםםםם כאילו חיכיתי איזה 3 שבועות בין העונות וזה היה עינוי!
הסדרות החדשות שאני מתכנן לראות: כרגע כלום, נראה בהמשך מה יגיע לי למסך הטלוויזיה
סדרות שנטשתי (או מתלבט): חצי נטשתי הישרדות, אני עדיין מורידה אבל לא רואה...
ביטול/סיום כואב מהשנה שעברה: ביטלו משהו שראיתי?
הסרט האחרון שראיתי: רכבת לילה לליסבון
הסרט שעוד לא ראיתי (או כזה שלא יצא) ואני ממש רוצה: משחקי הרעב האחרון!
כמה זמן ביזבזת על סדרות, ע"פ MyEpisodes?
10 חודשים, 3 שבועות, 2 ימים, 21 שעות, 30 דקות.
צילום של הקלנדר שלי ב-MyEpisodes, אוקטובר 2015: סורי אין לי כוח לצלם ולהעלות
היום הכי שווה אצלי בשבוע: ראשון! כלומר שני בבוקר... המתים המהלכים, הומלנד, הנותרים, וואנס והאישה הטובה.
משהו נוסף? היי