הרשימה שלי :]
היי לכולם, זאת הרשימה שלי:
1. Finding True Love - אני מאוד נהנית מהדרמה הזאת. ראשית אריק כוכב אין מה לעשות. שנית, כל העלילה ממש חמודה,
אני אוהבת את כל העלילה של רוב הדמויות, חיברו את זה ממש נחמד. אהבתי את זה שמספרים לנו על העבר של האקסים ואז חוזרים
להווה. אוהבת את זה שבכל פעם יש משהו יותר אמוציונלי לאט לאט, הדרמה ממש זורמת, ומהנה לצפייה.
2. Iron Man - הדרמה הזאת לא כזאת מובנת לי :/ מצד אחד לקחו כאן סיפור בידיוני, מן העבר השני מנסים לתת לנו אמוציות, ורגשות
כאילו הבנו את כל הסצנות, הם רק בהתחלה והם מנסים לרגש על יתר מידה. מה שכן, בנתיים זה דיי זורם. עדיין יש יותר מדי חלקים חסרים,
וחסר לי עוד הרבה דברים כדי להבין מה הולך שם. מה שכן, בנתיים שין סה קיונג ולי דונג ווק משחקים לא רע בכלל, הכימיה ביניהם גם מצחיקה
כזאת, זורם חייבת לומר. אוהבת את המזכיר שלו, שחקן נהדר, ופה הוא משחק בכלל חביב למדי.
3. What's With This Family? - התחלתי לראות, וזה ממש ממש נחמד :] הדרמה המשפחתית הזאת מומלצת לכולם, בכמה מילים, אומר
שהיא מסוג הדרמות המשפחתיות שבונים אותם לאט לאט עם עלילות על ילדים וההורים, כן מדובר על האבא שמגדל את שלושת הילדים שלו,
וכל אחד מהילדים עם הסיפור אהבה שלו, ובנתיים זה ממש זורם. אני בפרק 5 כך שיש לי עוד מה להשלים, אבל בנתיים זה נראה טוב.
4. The Spring Day of My Life - הדרמה המומלצת ביותר שלי מכל הדרמות הקוריאניות בנתיים שמשודרות בכל שבוע. הדרמה פשוט
הפתעה מוחלטת למדי. יש כאן מלודרמה לא קטנה, עם סיפור כואב, ומן העבר השני לקחו את זה למקום הומוריסטי מעולה, עם המון
דברים ממש ממש נחמדים לעין, אוהבת את השחקנים לגמרי!(חוץ מהמשני שמשחק ממש נוקשה כאן לעומת דרמות אחרות שלו).
יש כאן עלילה ממש נחמדה, חשבתי שזה יהיה כבד ודווקא ההיפך לקחו את זה למקום אחר, ועושים כאן יופי של עבודה בנתיים.
5. She's So Lovable - התחלה מצויינתתתת יש ריין ושל קריסטל. ואו לא יאומן שב2 פרקים נתנו לנו כל כך הרבה סצנות מעולות, העלילה
ממש זורמת, קליל, אוהבת כל דבר שהקדישו כאן וזה רק 2 פרקים. ריין כמה היה חסר על המסך.. הרבה אנשים לא אוהבים אותו(אין לי שמץ
למה), אבל הוא בנתיים התחיל כאן מעולה! הסצנה שהוא בכה, היה פשוט ענק.
6. Glorious Day - הדרמה נגמרת, הודיעו על קיצור במקום 50 פרקים ל44, אני אישית מאוד אוהבת את הדרמה. דרמה משפחתית טיפוסית,
כל הדמויות ממש משחקות מעולה. יש כאן סיפור מרגש מאוד לקראת הסוף, אבל אין ספק שהריטיינג לא תואם ל-מה שאני חושבת, והדרמה
מגיע לה הרבה מעבר למה שהיא מציגה בנתונים. אז אני ממליצה בחום, כשאני אסיים אותה לגמר, אתן ביקורת כפי שצריך.
7. Plus Nine Boys - ארחיב בנושא השבועי...
8. HERO 2 - הדרמה הגאוני של קימורה טאיוקה על סף סיום(באסההההההה), כמובן שידעתי מראש שהדרמה תהיה ענקית, אבל הם ממש
נתנו הופעה מעולה עם כל הפרקים, עוד 2 ונגמר. בכל מקרה, המלצה למי שאוהב לראות יפניות :]
אני חייבת לציין לכל הפורום: Tomorrow Cantabile הולכת לכבוש את כולנו, רימייק לNODAME היפנית שפשוט הייתה דרמה ענקית!
מה שיותר סנציוני הוא שג'ו ברוב גדולתו הולך לתת כאן בראש, חברים אני אומרת לכם מראש, זאת תהיה דרמת השנה לדעתי, תצפו לזה
בכיליון עיניים, במיוחד שמדובר בכוכב הכי גדול היום קוריאה לטעמי, ג'ו.
דרך אגב, Shim Eun Kyung שאומנם לא שיחקה בהרבה דרמות, אבל שיחקה בסרטים גדולים, תהיה כאן לצידו, ויהיה כאן
דרמה מוסיקלית מהסרטים :]