הבחירות שלי, יאי :]
תודה רבה למעיין, על הוספת הפוסט הזה, נראה לי שזה יהיה נחוץ למי שרוצה להתעניין מעבר לרשימת השבוע.
אז אני רוצה להתחיל:
1. אני בוחרת בסדרת השבוע - Plus Nine Boys:
שמעו הדרמה הזאת פשוט התפתחה והפכה לדרמת השבוע בזכות הפרקים האחרונים. אני חייבת לומר שבתחילת הדרמה,
אהבתי אותה, אבל לא חשבתי שהיא תצבור עד כדי כך תאוצה. ומפרק 8 והלך, היה שינוי משמעותי, וארבעת הפרקים האחרונים,
היו מעל הציפיות שלי. ראשית, הומור. אחד המוטיבים שאני הכי אוהבת, זה הומור נכון בדרמה המתאימה, וכאן הם עושים את זה
לא רק מצחיק אלא פשוט קורע. אני מוצאת את עצמי נופלת מצחוק לרגעים מסויימים. מוטיב נוסף שאני ממש התרשמתי, זה הפסקול.
יש להם כאן כמה הברקות מעולות. ההברקה המיוחדת כאן זה השירים מהדרמה הקלאסית ONE FINE DAY, שהיו לה שירים מעולים,
נכנסו גם לכאן, וממש אהבתי את זה. ועכשיו לקטע המשמעותי, קודם כל השחקנים. בואו נודה באמת, גם אם תרצו או לא, השחקנים התחילו
מאוד בינוני וחלק אפילו מעצבן. לאט לאט, לא רק שזה השתפר, זה כבר הפך למעולה, מה שאומר, שמשחק תלוי הרבה בטקסט, ובתסריט,
ושיפרו את זה פלאים. הדבר המשמעותי הנוסף, שהעלילה כאן לא מומחזרת כפי שחשבתי בהתחלה ודי מקורית. אני אתן דוגמא.
נכון עכשיו התחילו משברונים קטנים כאלה, אם נשים לב, כמעט לכל דמות יש משברון בקטע אחר מהדברים האמיתיים במציאות, לא לקחו
ושמו לנו דברים הזויים שאוהבים לשים בדרמה כמו עוני/עשיר שחפרו לנו על החיים אלא על גרושה עם ילד או חברים טובים או אופי של
החברה שלך, זה מעניין, זה נותן יותר מציאות מאשר לחשוב 'אוף כמה אפשר לחזור על אותו נוסח'... אז מבחינתי זה פלוס ענק.
לסיום, אני חייבת לציין שזה שבוע שני ברציפות לדעתי, שהם לקחו די בגדול. TVN פשוט חברה אדירה שמפיקה דרמות מעולות, ואני ממש
מצפה למחליפה שלה, אמורה להיות דרמה מעולה של קאנג סה רה.
שחקן השבוע - Joo Won:
ג'ו אחד השחקנים הכי אהובים עלי בקוריאה, מודה בגלל מישהי כאן בפורום, ויקה שהמליצה עליו מהרגע הראשון, ואני אחרי KING OF
BAKING לא הכי התלהבתי מג'ו למרות שהוא היה לא רע, ופתאום הוא פשוט נסק מעלה מעלה, והפך למכונת דרמות וסרטים.
בכלליות, אני אומר שג'ו היום בן 27, הוא התחיל את הקריירה שלו בגיל 23, והפך לסופרסטאר. כל הדרמות שלו עם רייטינג מעולה.
בחודש הקרוב אנחנו נראה את ג'ו בדרמה Tomorrow Cantabile(רימייק לדרמה היפנית NODAME שהייתה דרמה אדירה), ואני
מצפה לזה בכיליון עיניים, במקביל הוא יככב בסרט Fashion King שנראה ממש מצחיק.
אני בחרתי בג'ו בגלל שראיתי את הסרט שלו Steal My Heart לצד Kim Ah-joong המתוקה. הסרט עצמו לא בעל עלילה מדהימה או
מעניין באופן מיוחד, אבל היה ממש מצחיק, ג'ו ריתק אותי למסך, הוא היה ממש מצחיק, שיחק מעולה, וכמעט כל קטע שלו פשוט היה
כיף לראות אותו. אה ג'ונג שכיכבה לצידו, הייתה חביבה, שנבין כמה הוא משפר שחקנים לצידו, אבל הכימיה די עבדה ביניהם, ואהבתי
את החיבור, אבל הוא פשוט קרע אותי כל הדרמה, יאלה תמשיך כך ג'ו :]
שחקנית השבוע - Park Si Yeon:
אחת השחקניות האהובות עלי שהפכה משנואה למלכה די מהר, היא השחקנית הנפלאה סי יון. היא התחילה בMY GIRL לצד לי דה יי,
כמשנית, וממש לא אהבתי אותה כי היא עצבנה אותי. אך לאט לאט, למדתי להכיר שסי יון שחקנית לא רק יפה אלא גם שחקנית נפלאה.
היו לה הרבה דרמות מבריקות, היא ברוב הזמן מקבלת תפקיד משני, אבל היא תמיד מובילה קדימה, ותמיד אפשר לסמוך עליה כשחקנית
שתעשה את זה על הצד הטוב ביותר. דווקא עכשיו, סי יון קיבלה תפקיד ראשי שאני מקווה שיפתח לה דלתות חדשות בעתיד לתפקידים
ראשיים עוד יותר בכירים, בתחנת כבלים TV Chosunוהיא משחקת כאן לצד Bae Soo Bin שפשוט השתפר באופן ענק במשחק שלו.
ונחשו מי כאן עוד? No Min Woo, כן כן הילדון חזר לככב. בכל מקרה, סי יון פתחה מעולה את הדרמה, 2 פרקים ראשונים מעולים שלה.
אני פשוט אוהבת את המשחק הפשוט שלה, שעד כדי כך שלפעמים אנחנו כצופים לא מזהים אם היא משחקת או לא חח. בכל מקרה,
יש ל-מה לצפות ממנה בהמשך...
זהו עד כאן, חפרתי, אבל זאת אני חח.. אם יש למישהו יש שאלות, או מידע נוסף שרוצה לדעת, אז בשמחה אעזור :]