איזה פרק נוראי
פשוט נוראי,התחשק לי למות מרוב שהוא היה משעמם,אני חושבת שבחצי השני של הפרק הסתכלתי יותר על השעון של הממיר מאשר על הטלוויזיה
.
נתחיל מזה שדמיאן לואיס נראה זוועה עם הקרחת הזו,נורא ואיום.אם כבר מקדישים לברודי פרק אז לפחות שידאגו לעלילה הגיונית או שיענו לפחות על חלק מהשאלות כמו איפה לעזאזל הוא היה עד עכשיו.
למה לאנשים האלו לעזור לו?יש פרס בשווי 10 מיליון דולר,רוב האנשים היו פשוט מסגירים אותו לא מטפלים בו ומחביאים אותו.גם לא כ"כ מסתדר לי הקשר הזה לקרי,זו לא סיבה מספיק טובה לא להסגיר אותו (שלא נדבר על זה שקרי לא יכולה לעזור לאף אחד עכשיו,בקושי לעצמה היא מסוגלת לדאוג.)העלילה עם הבת של הבחור שהציל אותו הייתה מוזרה ולא הגיונית בכלל, מה היא ציפתה שהוא יקח אותה והם יברחו יחד לאן שזה לא יהיה?
ההשוואה בין ברודי למקק מעניינת,לבחור יש תשע נשמות ולאנשים באמת יש נטייה למות כשהוא בסביבה או כשהוא לא גורם למוות שלהם הוא הורס להם את החיים(המשפחה שלו,קרי יותר מפעם אחת).בסופו של דבר ברודי חזר לבור(כמו בעיראק) רק שעכשיו יש לו הרואין אני מקווה שברודי יהיה יותר כיפי על סמים.
קרי ממשיכה בהתחרפנות שלה,חוץ מזה העלילה שלה לא התקדמה עד לקטע עם הבחור שרוצה להוציא אותה משם.
לא הופיעו הפרק:מש' ברודי,סול,קווין והשאר החבר'ה מה-CIA.