הפעם יש לי יותר הספק
Witch's Romance - טוב, ממשיכים בקצב השידור. חמוד לגמרי למרות שהכל צפוי ברמות. בדקתי את גיל השחקנית הראשית. שכחתי שהיא כבר בת 44! היא נראית מליון דולר. כל הכבוד וחבל שהיא עוד רווקה בין הכוכבים הקוריאניים...
Protect the boss - דרמה חמודה שראיתי בהמלצת מעיין (תודה!) היא נורא ורודה הזדרמה הזו אבל זה מה שנחמד בה. הכל טוב. אפילו הרעים הם חמודים. לפעמים כשלא רוצים שום דבר רציני זה בדיוק מה שצריך.
(Love 911 (2013 - סרט שהזכיר לי שגו סו הוא שחקן שאני אוהבת. הסרט עצמו לא מדהים, דיי חד פעמי אבל השחקן עצמו מאוד סקסי שם במדים של כבאים ועם שיעור קצר.
(Paradise murdered (2007 - סוג של סרט איימה אבל לא מאוד מפחיד. מעניין דווקא. מי שלא אוהב הרבה דם אז דלגו עליו.
(Sweet Alibis (2014 סרט תוצרת טאייוואן. קומדיה משטרתית רומנטית נחמדה אבל לא מעבר לזה.
The Sleeping Witch - זה נחשב לסדרה אבל זה למעשה סרט טלוויזיוני באורך של שעה בכיכובו של Park Seo Joon מרומן המכשפה. נחמד מאוד. יש לי תחושה שכבר כתבתי על זה
בטח בשרשור של רומן המכשפה...
Secret Garden Commentary זה פרויקט מיוחד נחמד מאוד. לקחו את הסדרה וגזרו מתוכה כל מיני קטעים בסה"כ באורך כשעה ונתנו להא ג'י וון ולהיון בין (הראשיים של הסדרה הזו) לראות את הקטעים האלה ברצף תוך כדי שהם יגיבו, יעירו, יחלקו חוויות. וזה מה שהם עשו. יש ביוטיוב עם כתוביות באנגלית. שווה צפייה. ההערכות שלהם היו מעניינות בפני עצמן. הם נזכרו איך צילמו את הקטעים, מה קרה תוך כדי, מה היה קשה ומה לא. חוץ מזה הם ראו את הסדרה ממש מרותקים וגם אמרו שזה שונה לצלם ולראות קטעים תוך כדי עבודה ביחס ללראות את הדרמה בתוך צופה מהצד. אמרו שיצאה להם דרמה ממש טובה ועכשיו בא להם באמת לראות אותה מהתחלה ועד הסוף.
מעניין מאוד הכימיה ביניהם שם באולפן. נשארתי עם תחושה שהיון בין דיי דלוק על הא ג'י וון אבל היא לא. היא החמיאה לו הרבה על המשחק שלו ועל השירה (היא לא ידעה שהוא שר שיר אחד מפס קול הדרמה! גם אני לא ידעתי. ביצוע מקסים, יש לו קול, קול!) היה נראה שהיא אמיתית מצד אחד ומצד שני מנסה לגרום לו להרגיש טוב. והיון בין שתה מלא תוך כדי השידור, כאילו התרגש לא מעט. כשהראו ברצץ כמה סצינות נשיקות הוא אמר בהתפלאו שמה קרה, רק את הנשיקות הביאו להם לראות... ולקראת הסוף, כשהראו את הסצינה שלהם במיטה (צנועה מאוד בסה"כ
) הוא ליקק שפתיים וזה היה משעשע. בקיצור נהניתי מהספיישל הזה לא פחות מהסדרה עצמה. ממליצה לכל מי שאהב את הדרמה.
Boys Before Flowers: F4 After Story - לא יודעת מה נכנס בי שהלכתי לראות את כל הספיישלים של הסדרות שראיתי קודם. והספיישל הזה היה משעמם ברמות. כולם היו מקובעים וחצי רדומים. לא קרה שום דבר משעשע. אף אחד לא סיפר שום דבר מעניין. וגם נזכרתי כמה לא אהבתי את פס הקול של הדרמה.
Coffee Prince Special ראיתי גם את זה. קטעים מאחורי הקלעים, כל מיני פאשלות, ראיונות עם הראשיים ויוצרי הסדרה. הדברים הרגילים בקיצור. בערך באמצע נזכרתי שבעצם כבר ראיתי את זה. אבל בגלל שמאוד אהבתי את הסדרה אז נהניתי לראות זה שוב